hpv 45 pozitif

Kızlar merhabaa💖yorumlardan az çok okudum bende 22 yaşındayım hpv16ya sahibim leep ameliyatı olfum 4 ay önce bende öğrenciyim hepinixin stresi korkusu o kadar normal ki ama inanır mısınız hepsi geçiyor ben adet sancılarım için gittim bana kansersiniz demişlerfi şuan çok iyiyim psikolojik olarak yok gibi davranıyorum ama sağlıklı besleniyorum size hic maddi güç gerektirmeyin sürekli yaptığım şeyleri anlatacağım
1.vitamin takviyesi(propolis,cranberry takviyesi,shake mantarı(1k civari) beta glukan,b12
2.her akşam yeşikçay içmek içmediğim zaman rahatsuz hissediyorum
3.elimden geldiğince yeşillik tüketmek(roka,maydonoz soğan
4.reglime yakın maydonız suyu kaynatıp içiyorum hem âdeti söküyor hem iltihapı
Sigara vırakmıstım ama suan 1 yada 2 tane içiyorum aklıma başka bişey gelmedi 💖geçiyor inanın ben ilk öğrendiğimde bana bulaştıran kişi yanınfa olucam diyip beni her yerden engelleyip kaçmıştı dımdızlak kalmıştım ama hepsii gerife kaldı burfa bişey okuyup kendinize tanı koymayın en büyük hatamdı

Korkacak bir şey yok ki çözümü olan bir şey insaflar kanser oluyor bilmem kaç doz kemoterapi görüyor yine de cesurlar
Sadece sakin ol

Çok geçmiş olsun öncelikle doktorunu Kolposkopi yapacak devlet özel farketmez iyi bir jineonkolog bulunuz aşımızı olunuz sizi diğer türlere karşı korusun
Korkmayın yalnız değilsiniz kanser hiç değilsiniz

Kızlar merhabaa💖yorumlardan az çok okudum bende 22 yaşındayım hpv16ya sahibim leep ameliyatı olfum 4 ay önce bende öğrenciyim hepinixin stresi korkusu o kadar normal ki ama inanır mısınız hepsi geçiyor ben adet sancılarım için gittim bana kansersiniz demişlerfi şuan çok iyiyim psikolojik olarak yok gibi davranıyorum ama sağlıklı besleniyorum size hic maddi güç gerektirmeyin sürekli yaptığım şeyleri anlatacağım
1.vitamin takviyesi(propolis,cranberry takviyesi,shake mantarı(1k civari) beta glukan,b12
2.her akşam yeşikçay içmek içmediğim zaman rahatsuz hissediyorum
3.elimden geldiğince yeşillik tüketmek(roka,maydonoz soğan
4.reglime yakın maydonız suyu kaynatıp içiyorum hem âdeti söküyor hem iltihapı
Sigara vırakmıstım ama suan 1 yada 2 tane içiyorum aklıma başka bişey gelmedi 💖geçiyor inanın ben ilk öğrendiğimde bana bulaştıran kişi yanınfa olucam diyip beni her yerden engelleyip kaçmıştı dımdızlak kalmıştım ama hepsii gerife kaldı burfa bişey okuyup kendinize tanı koymayın en büyük hatamdı
Merhaba hpv vücuttan atıldımı?

Back
X