• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv belirtileri nelerdir ....

melinaay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2025
13
1
1
27
Merhaba hpv 16 ve cin 2 hsıl yüzünden 2 ay önce leep ecc yapıldı sonuçlar temiz geldi ama leepten önce kasık ağrım ve akıntı vardı neyse leep oldum 3 hafta falan bir sorun yoktu son 1 aydır kasık ağrım ve akıntım başladı daha sonra idrar veya tuvaletimi yaparken kasık ağrım olmaya başladı bugün özellikle sağ tarafta kasık ağrım var yürüyünce batıyor ağrıyor veya oturunca ağrıyor sağ taraf özellikle tek taraflı akıntım da bir sarı bir beyaz korkuyorum 2 ay oldu ameliyat olalı tekrar mi hsıl oluştu diye

Geçmiş olsun yok tekrar hsil olamazsın,hsil zamanla olan bişey . Muhtemelen enfeksiyon oldunuz.Aynı siz gibi birisi yazmıştı siteye ondada enfeksıyon çıkmıştı.

Çok geçmiş olsun bir an önce doktorunuzla iletişim kurun lütfen akıntılarınız çok mu fazla miktarı nasıl koku var mı ben de endişelendim siz böyle yazınca

Çok geçmiş olsun bir an önce doktorunuzla iletişim kurun lütfen akıntılarınız çok mu fazla miktarı nasıl koku var mı ben de endişelendim siz böyle yazınca
Akıntım biraz fazla var beyaz sarı gibi koku yok tek taraflı kasık ağrısı oluyor genellikle korkuyorum bende

Back
X