- 10 Aralık 2022
- 2.866
- 1.487
- 63
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
-
Anneniz kac yaşında?Kızlar selam
Annemde HPv var senelerdir dert çekiyoruz.
Hiç bir işlem yapılmıyor 6 ayda bir kere kontrole gidiyor.
İlk kez bir doktoru vücut direnci düşüyor ondan oluyor ARI SUTU kullan demiş. Propolis önermiş.
Sizlerden kullanıp memnun kalan bu işin artık uzmanı olmuş çokça arkadaşım var diye biliyorum, ne dersiniz hangisini almalıyım? Dolandırıcılığı bile çok oluyormuş hangi marka hangi ürün iyi gelir sizce?
Birde kaç ay kullandınız?
55 yaşındaAnneniz kac yaşında?
55 yaşında
Tip kaç cin var mı acaba? Eğer varsa jel lerden kullanabilir cinsel perhiz vs bunlar önemliKızlar selam
Annemde HPv var senelerdir dert çekiyoruz.
Hiç bir işlem yapılmıyor 6 ayda bir kere kontrole gidiyor.
İlk kez bir doktoru vücut direnci düşüyor ondan oluyor ARI SUTU kullan demiş. Propolis önermiş.
Sizlerden kullanıp memnun kalan bu işin artık uzmanı olmuş çokça arkadaşım var diye biliyorum, ne dersiniz hangisini almalıyım? Dolandırıcılığı bile çok oluyormuş hangi marka hangi ürün iyi gelir sizce?
Birde kaç ay kullandınız?
Hpvyi yenimi öğrendi yoksa atamadimi vücuttan acaba ?55 yaşında
Cin1 tanısı konuldu yaklaşık 5 senedir varTip kaç cin var mı acaba? Eğer varsa jel lerden kullanabilir cinsel perhiz vs bunlar önemli
5 yıl kadar oldu atamadıHpvyi yenimi öğrendi yoksa atamadimi vücuttan acaba ?
Aşı vurulmamış mıydı 5 yıl ciddi bir süre ek takviyeler de kullanabilir5 yıl kadar oldu atamadı
Aslında cin1 yıllardır olanlarda leep yapıyorlar zaten yaşı ileri çocuk isteme gibi bir durumu da yok. Ahc ya da vitamin ilaçları vs kullandı mı kan değerlerine baktırıp d vit de kullanabilirCin1 tanısı konuldu yaklaşık 5 senedir var
Zaten menapozlu açık açık sordum vallahi, hatalı bir işlem sonrası rahim girişi diyeyim 4te 3 u zarar görmüştü alındı.iliskiye giremiyor bile artık açık açık sordum dediğim bu. Birde sanırım bu hastalıktan çok ciddi kuruluk yaşıyor. Doktor muayenesi öncesi 1 hafta kuruluk için jel kullanıyor.
Asi eskiden başımıza gelmeden bilmiyorduk tabii şimdi ise fayda etmiyor.Aşı vurulmamış mıydı 5 yıl ciddi bir süre ek takviyeler de kullanabilir
Biliyor musunuz belki 50 tane doktor gördü senelerdir ilk seviye diye bir şey vermediler rahim alınmadı ilk seviye bu böyle bekliyoruz dediler.Aslında cin1 yıllardır olanlarda leep yapıyorlar zaten yaşı ileri çocuk isteme gibi bir durumu da yok. Ahc ya da vitamin ilaçları vs kullandı mı kan değerlerine baktırıp d vit de kullanabilir
Çok geçmiş olsun propolis markası olarakta beoo güzel5 yıl kadar oldu atamadı
Merhaba beta glukan takviyesi mutlaka ama mutlaka alın c vitamini kullanın kan değerlerine baktırın ne eksikse onun hapını vitaminini kullansın ve tabikii ahcc kullansınKimse yok mu canlar bilen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?