HPv için propolis öneriniz var mı?

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.857
1.473
63
Kızlar selam
Annemde HPv var senelerdir dert çekiyoruz.
Hiç bir işlem yapılmıyor 6 ayda bir kere kontrole gidiyor.
İlk kez bir doktoru vücut direnci düşüyor ondan oluyor ARI SUTU kullan demiş. Propolis önermiş.
Sizlerden kullanıp memnun kalan bu işin artık uzmanı olmuş çokça arkadaşım var diye biliyorum, ne dersiniz hangisini almalıyım? Dolandırıcılığı bile çok oluyormuş hangi marka hangi ürün iyi gelir sizce?
Birde kaç ay kullandınız?

Anneniz kac yaşında?

Tip kaç cin var mı acaba? Eğer varsa jel lerden kullanabilir cinsel perhiz vs bunlar önemli

Tip kaç cin var mı acaba? Eğer varsa jel lerden kullanabilir cinsel perhiz vs bunlar önemli
Cin1 tanısı konuldu yaklaşık 5 senedir var
Zaten menapozlu açık açık sordum vallahi, hatalı bir işlem sonrası rahim girişi diyeyim 4te 3 u zarar görmüştü alındı.iliskiye giremiyor bile artık açık açık sordum dediğim bu. Birde sanırım bu hastalıktan çok ciddi kuruluk yaşıyor. Doktor muayenesi öncesi 1 hafta kuruluk için jel kullanıyor.

Aslında cin1 yıllardır olanlarda leep yapıyorlar zaten yaşı ileri çocuk isteme gibi bir durumu da yok. Ahc ya da vitamin ilaçları vs kullandı mı kan değerlerine baktırıp d vit de kullanabilir

Aslında cin1 yıllardır olanlarda leep yapıyorlar zaten yaşı ileri çocuk isteme gibi bir durumu da yok. Ahc ya da vitamin ilaçları vs kullandı mı kan değerlerine baktırıp d vit de kullanabilir
Biliyor musunuz belki 50 tane doktor gördü senelerdir ilk seviye diye bir şey vermediler rahim alınmadı ilk seviye bu böyle bekliyoruz dediler.
İlk kez biri propolis önermiş kan değerlerine kendimiz baktırıyoruz şehir hastanesine gidiyor hiç onlar takip etmiyor. Kan değerleri çok şükür normal ilerliyor.
Vücut direnci için magnezyum ve d vit alıyor ara ara.

Ahc için daha önce bakmıştım ama kullanmadı. Şimdi doktoru propolis diyince o kafasına yatmış.

Ya esasında çok zorlanıyorum bu yaş grubu biraz İlginç. Doktor demedi diyip aldığımız şeyleri kullanmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…