Hpv ile savaşanlar ve süreçleri

pokahontas

RabbimEYLÜL'ÜM ve NİSAN'IM sana emanet 🙏
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
4.913
401
698
Hpv virüsü taşıyanalar, kolposkopi olanlar, leep olanlar ve daha fazlası... buradan tecrübelerimizi paylaşalım. Bende 1 hafta önce leep oldum. Patoloji sonucunu bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar smear testim negatif cikti ama hpv testim yüksek risk grubu 18 52 54 45 cikti doktor kolposkopi istedi nasil bir işlemdir inanın hiç iyi hissetmiorm kendimi 32 yaşındayım ilk cinsel birlikteligim olan erkek arkadaşımdan kaptım maalesef ondsda genital sigil vardi nasil bir yol izlemeliyim nasil atlattiniz cok ihtiyacim var vücut bunu atarmi acaba:(

Merhaba arkadaşlar smear testim negatif cikti ama hpv testim yüksek risk grubu 18 52 54 45 cikti doktor kolposkopi istedi nasil bir işlemdir inanın hiç iyi hissetmiorm kendimi 32 yaşındayım ilk cinsel birlikteligim olan erkek arkadaşımdan kaptım maalesef ondsda genital sigil vardi nasil bir yol izlemeliyim nasil atlattiniz cok ihtiyacim var vücut bunu atarmi acaba:KK43:
Canım koloposki zor bir işlem değil merak etme. Kamera ile rahip ağzı inceleniyor detaylı. Ve vücut hpv yi vücuttan zamanla atarmış. Sen beslenmene bağışıklığını dikkat et. Hpvliyiz diye bir forum var . İncele istersen, bayağı detay var.

Canım koloposki zor bir işlem değil merak etme. Kamera ile rahip ağzı inceleniyor detaylı. Ve vücut hpv yi vücuttan zamanla atarmış. Sen beslenmene bağışıklığını dikkat et. Hpvliyiz diye bir forum var . İncele istersen, bayağı detay var.
Cok teşekkür ederim inşallah kurtulurum bu illetten

Merhabalar çok geçmiş olsun bende hpv16 taşıyorum kolposkopi biyopsi temiz çıktı şükür benim çok riskli olmasına rağmen 3. Ayim bitti negatif sonuç almak için bekliyorum umarım hepimiz alırız 🙏

Arkadaşlar, bu hpv olup rahim ağzı yarası olan var mı? Vajinal muayene oldugunuzda doktor yara var dedi mi size? Yoksa hicbir sikayetiniz olmadan mı hpv oldugunuzu öğrendiniz?

Arkadaşlar, bu hpv olup rahim ağzı yarası olan var mı? Vajinal muayene oldugunuzda doktor yara var dedi mi size? Yoksa hicbir sikayetiniz olmadan mı hpv oldugunuzu öğrendiniz?
Benim şikayetim yoktu. Tamamen tesadüf i öğrendim

Jinekolojik muayenede goruyor doktor. Smear alırken spekulumu takınca görüyor direkt. Birde ilişki sonrası hafif kanama yapıyor sürekli de akıntı var bunlar belirtileri.
Smear hpv testi yaptırdınız mı?

Back
X