- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
- Konu Sahibi pokahontas
Hpv virüsü taşıyanalar, kolposkopi olanlar, leep olanlar ve daha fazlası... buradan tecrübelerimizi paylaşalım. Bende 1 hafta önce leep oldum. Patoloji sonucunu bekliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım koloposki zor bir işlem değil merak etme. Kamera ile rahip ağzı inceleniyor detaylı. Ve vücut hpv yi vücuttan zamanla atarmış. Sen beslenmene bağışıklığını dikkat et. Hpvliyiz diye bir forum var . İncele istersen, bayağı detay var.Merhaba arkadaşlar smear testim negatif cikti ama hpv testim yüksek risk grubu 18 52 54 45 cikti doktor kolposkopi istedi nasil bir işlemdir inanın hiç iyi hissetmiorm kendimi 32 yaşındayım ilk cinsel birlikteligim olan erkek arkadaşımdan kaptım maalesef ondsda genital sigil vardi nasil bir yol izlemeliyim nasil atlattiniz cok ihtiyacim var vücut bunu atarmi acaba![]()
Cok teşekkür ederim inşallah kurtulurum bu illettenCanım koloposki zor bir işlem değil merak etme. Kamera ile rahip ağzı inceleniyor detaylı. Ve vücut hpv yi vücuttan zamanla atarmış. Sen beslenmene bağışıklığını dikkat et. Hpvliyiz diye bir forum var . İncele istersen, bayağı detay var.
İnşallahCok teşekkür ederim inşallah kurtulurum bu illetten
Allah razı olsun kolposkopi oteldeki fiyatı 4 bin TL imiş o canimi skti bugünİnşallahmerak ettiğin birşey olursa yaz canım yardımcı olmaya çalışırım
Hastanedeki fiyati yazacaktım hatalı yazmışım orda kusura bakmayin:)Allah razı olsun kolposkopi oteldeki fiyatı 4 bin TL imiş o canimi skti bugünsaglik nie bu kadar pahali
Hangi şehirdesin Cnm? Ben devlette yaptırdım. Memnun kaldımAllah razı olsun kolposkopi oteldeki fiyatı 4 bin TL imiş o canimi skti bugünsaglik nie bu kadar pahali
IstanbuldayimHangi şehirdesin Cnm? Ben devlette yaptırdım. Memnun kaldım
Başak şehir çam ve sakura hastanesinde jinekolojik onkoloji bölümünde var. Çok iyi cnmIstanbuldayim
Anladim banada kanuni araştırma hastanesi cok yakin orayı önerirmisnizBaşak şehir çam ve sakura hastanesinde jinekolojik onkoloji bölümünde var. Çok iyi cnm
Orası hakkında hiç bilgim yok ama çam sakura bu işte gerçekten iyi.Anladim banada kanuni araştırma hastanesi cok yakin orayı önerirmisniz
İnşallah Cnm aminMerhabalar çok geçmiş olsun bende hpv16 taşıyorum kolposkopi biyopsi temiz çıktı şükür benim çok riskli olmasına rağmen 3. Ayim bitti negatif sonuç almak için bekliyorum umarım hepimiz alırız![]()
Benim şikayetim yoktu. Tamamen tesadüf i öğrendimArkadaşlar, bu hpv olup rahim ağzı yarası olan var mı? Vajinal muayene oldugunuzda doktor yara var dedi mi size? Yoksa hicbir sikayetiniz olmadan mı hpv oldugunuzu öğrendiniz?
O zaman benm bu yasadıgm baska bisey ya kime sorduysam böyle bir sorunum yoktu diyorBenim şikayetim yoktu. Tamamen tesadüf i öğrendim
Nasil bilecez böyle bisey varsa ..O zaman benm bu yasadıgm baska bisey ya kime sorduysam böyle bir sorunum yoktu diyor
Jinekolojik muayenede goruyor doktor. Smear alırken spekulumu takınca görüyor direkt. Birde ilişki sonrası hafif kanama yapıyor sürekli de akıntı var bunlar belirtileri.Nasil bilecez böyle bisey varsa ..
Smear hpv testi yaptırdınız mı?Jinekolojik muayenede goruyor doktor. Smear alırken spekulumu takınca görüyor direkt. Birde ilişki sonrası hafif kanama yapıyor sürekli de akıntı var bunlar belirtileri.