hpv 16+CİN 2 ve leep süreci hakkında bilgilerinize ihtiyacım var

parça aldırırken bile uyuşturma yapılmadı bana sizin sonuçlarınız nasıl çıktı umarım iyisinizdir.
Aslında kanaldan aldıkları için sinir olmadığından bir his olmazmış ancak ben spekulum falan taktıramadığım için sedasyonu kabul etmiştim sonucunda Bende hpv negatif kronik servisit çıktı. Ancak çok kötü bir akıntı ve kaşıntı başladı biyopsiden sonra

Leep oldum. Ne düşük riskim oldu ne erken doğum yaptım ne de serklaja gerek duyuldu. Doktorum 2-3 kez leep olanlarda bile gerek kalmayabiliyor dedi. Kendinizi buna şartlamayın. Ayrıca işlem hafif sedasyon altında yapılıyor.

Sonuçlarınız da benimkiyle aynı gelmiş, korkulacak bir durum yok merak etmeyin
inanın kafam bu konuda çok karışık ama başka çarem yok gibi sizde tekrarlama oldumu peki şuanki durumunuz nasıl

Aslında kanaldan aldıkları için sinir olmadığından bir his olmazmış ancak ben spekulum falan taktıramadığım için sedasyonu kabul etmiştim sonucunda Bende hpv negatif kronik servisit çıktı. Ancak çok kötü bir akıntı ve kaşıntı başladı biyopsiden sonra
çok sevindim sizin adınıza doktor da söyledi sinir yok o bölgede dedi gerek duymadı

inanın kafam bu konuda çok karışık ama başka çarem yok gibi sizde tekrarlama oldumu peki şuanki durumunuz nasıl
Hayır tekrarlama olmadı iyileştim. Aşı da oldum ayrıca. Siz de olun. Kafanızın karışması normal sonuçta insan kendini kötü hissediyor ama çözümsüz değil. Doktorunuz biraz korkutmuş sizi. Jinekolog Onkolog ile görüşün tabii ki ama siz kanser değilsiniz sanki öyleymiş gibi moralinizi bozmayın.

Hayır tekrarlama olmadı iyileştim. Aşı da oldum ayrıca. Siz de olun. Kafanızın karışması normal sonuçta insan kendini kötü hissediyor ama çözümsüz değil. Doktorunuz biraz korkutmuş sizi. Jinekolog Onkolog ile görüşün tabii ki ama siz kanser değilsiniz sanki öyleymiş gibi moralinizi bozmayın
aşıyı hemen oldum zaten sadece korkuyorum insan ilk zamanlar idrak edemiyor leep işleminide kurtulmak için olurum yeterki bitsin bu çile kurtulayım aslında korkutmadı bundan önceki doktorda benzer bir kaç cümle söylemişti

aşıyı hemen oldum zaten sadece korkuyorum insan ilk zamanlar idrak edemiyor leep işleminide kurtulmak için olurum yeterki bitsin bu çile kurtulayım aslında korkutmadı bundan önceki doktorda benzer bir kaç cümle söylemişti
Doktorlar her zaman en kötü senaryoya hazırlar bunu unutmayın ☺️

Bugün gittim genel anestezi kaldıramıyorum dedim anestezi olmadan yapmayı teklif ettiler lokal istedim burada olmuyor denildi şaşırdım önce doktorla konuşalım dedi asistan sonra diretti
Lokal anestezi olmaz ki ama nasıl olacak. Genel anestezi değil de 10 dakikalık hafif sedasyon veriyorlar aslında onu da mı kaldıramıyorsunuz? Anestezisiz bilmiyorum rahat edebilir misiniz? Sonuçta bir çeşit ameliyat bu.

Lokal anestezi olmaz ki ama nasıl olacak. Genel anestezi değil de 10 dakikalık hafif sedasyon veriyorlar aslında onu da mı kaldıramıyorsunuz? Anestezisiz bilmiyorum rahat edebilir misiniz? Sonuçta bir çeşit ameliyat bu.
Kalp hastası olduğum için oda sıkıntı oluyor lokal anestezi veriyorlar normalde rahim uyuşuyor acıyı fazla hissetmiyorsun önce sorayım konuşalim dedi sonra yok maalesef dedi en doğal hakkım dediğim de gerildi ortam bana ilk bakan doktor yoktu maalesef orada izindeymis şuan ki bana bakan onkologtu

Kalp hastası olduğum için oda sıkıntı oluyor lokal anestezi veriyorlar normalde rahim uyuşuyor acıyı fazla hissetmiyorsun önce sorayım konuşalim dedi sonra yok maalesef dedi en doğal hakkım dediğim de gerildi ortam bana ilk bakan doktor yoktu maalesef orada izindeymis şuan ki bana bakan onkologtu
Özel hastaneye gitseniz? Yani böyle hassas bir durumda yardımcı olmaları gerekir ama bir şey diyemiyorum 🤷🏻‍♀️

Merhaba öncelikle umarım hepimiz iyileşiriz bir an önce 3 ay önce hpv 16 ve smear testinde düşük riskli Lsıl çıktı kolposkopi yapıldı parça alındı ilk raporda kronik servist ve çok katlı yassı epitel hücreler izlenmemiştir denildi ikinci raporda Endoservikal glandüler tutulum ve Yüksek riskli HSIL çıktı CİN 2 doktorla daha görüşemedim randevu aldım yarın gitcem leep işlemi derlerse napıcam bilmiyorum gebelikte sorun oluyormuş leep olursa lokal anestezi altında olmak istiyorum üniversite hastanesinde çok korkuyorum benimle beraber bu süreci yaşamışsanız bilgi verir misiniz biraz telkin olurum belki panik halindeyim sürekli .
Kızım bugün oldu paniklik bi durum değil. Sedasyon oldu üni de. Bebekte de sorun olmaz. Merak etmeyin, geçmiş olsun şimdiden🙏🥰

Kızım bugün oldu paniklik bi durum değil. Sedasyon oldu üni de. Bebekte de sorun olmaz. Merak etmeyin, geçmiş olsun şimdiden🙏🥰
Çok geçmiş olsun umarım durumu iyidir üniversite hastanesinde mi oldu birşey sorabilir miyim doktor sedasyonla olacağını söyledi mi bu doktor genel dedi çünkü o yüzden sordum

Back
X