Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Leep oldum test verdim sonuç bekliyorum
3. Aşımı olmayı bekliyorum kolposkopi oldum daha sonucum çıkmadı kötü sonuç gelirse leep olurum diye korkuyorum çünkü bu işlem sanırım hamilelik için riskli oluyormuşSlm guzel degerli hanimlar hpv gecirmis hpv devam eden kaderdaslarim bu yorumda bulusalim tekrar konusalim istedim sizden cok sey ogrendim suan surecleriniz nasil neler yapiyosunuz inanin o kadar umut oluyorki ve cokca duayorumlarinizi bekliyorum
Bekarsin dimi3. Aşımı olmayı bekliyorum kolposkopi oldum daha sonucum çıkmadı kötü sonuç gelirse leep olurum diye korkuyorum çünkü bu işlem sanırım hamilelik için riskli oluyormuşçok yıprandım bu hastalık beni mahvetti
Evet bekarimBekarsin dimi
Merhaba hpv leep olmdan iylesme şansı yok mu illa olunması mi gerekSlm guzel degerli hanimlar hpv gecirmis hpv devam eden kaderdaslarim bu yorumda bulusalim tekrar konusalim istedim sizden cok sey ogrendim suan surecleriniz nasil neler yapiyosunuz inanin o kadar umut oluyorki ve cokca duayorumlarinizi bekliyorum
Tanı yazan kısmı atmanız gerekDosya ekleyemiyorum size sonuçları yazayım.
1. Saat 6 yönünde; 0.4 cm ölçülerinde 1 adet doku parçası T1P1K
2. Ecc: 0.1 cc hacminde takipte kaybolabilir T1K
Fotoğraf yükleyemiyorumTanı yazan kısmı atmanız gerek
Eksik yazdıgınız için yardımcı olamıyorum.Fotoğraf yükleyemiyorumendoservikal epitel dokusu endoservikal küretaj meteryal yaziyor tanı kısmında da
Smear testini dewlet hastanelerinden ücretsiz yaptırabilirsin ketem de ücretsiz yapıyor hpv yi ise yanlış hatırlamıyorsam 30 yaşından önce yapmıyorlarArkadaslar ben test yaptırmak istiyorum neresi yapiyor
Ilac ne yazdiTskb ederim dr a gittim biyopsi sonuclarim temiz çıkmışgardasil 9 aşı we ilaç yazdı 6 ay sonra smear testi istedi
Hatırlamıyorum adını yarın alacam eczaneden depodan getirecekler aşıyla beraber. Yarın yazarım inşallahIlac ne yazdi