• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv li hanimlar son durumlar?

nenze

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
11
Slm guzel degerli hanimlar hpv gecirmis hpv devam eden kaderdaslarim bu yorumda bulusalim tekrar konusalim istedim sizden cok sey ogrendim suan surecleriniz nasil neler yapiyosunuz inanin o kadar umut oluyorki ve cokca dua 🙏yorumlarinizi bekliyorum

Slm guzel degerli hanimlar hpv gecirmis hpv devam eden kaderdaslarim bu yorumda bulusalim tekrar konusalim istedim sizden cok sey ogrendim suan surecleriniz nasil neler yapiyosunuz inanin o kadar umut oluyorki ve cokca dua 🙏yorumlarinizi bekliyorum
3. Aşımı olmayı bekliyorum kolposkopi oldum daha sonucum çıkmadı kötü sonuç gelirse leep olurum diye korkuyorum çünkü bu işlem sanırım hamilelik için riskli oluyormuş 🥹 çok yıprandım bu hastalık beni mahvetti

3. Aşımı olmayı bekliyorum kolposkopi oldum daha sonucum çıkmadı kötü sonuç gelirse leep olurum diye korkuyorum çünkü bu işlem sanırım hamilelik için riskli oluyormuş 🥹 çok yıprandım bu hastalık beni mahvetti
Bekarsin dimi

Merhaba hpv leep olmdan iylesme şansı yok mu illa olunması mi gerek

Cin 1 de gerileme oluyor canim negative donuyorsun

Mrb 2. Bebeğime hamile kalmak isterken hpv olduğumu öğrendim. Dr kolposkopi biyopsi yaptı sonuçları şimdi çıkmış randuwum yarın ama endişeliyim anlamadım sonuçlardan anlayanlar bakabilir mi

Dosya ekleyemiyorum size sonuçları yazayım.
1. Saat 6 yönünde; 0.4 cm ölçülerinde 1 adet doku parçası T1P1K
2. Ecc: 0.1 cc hacminde takipte kaybolabilir T1K

Tskb ederim dr a gittim biyopsi sonuclarim temiz çıkmış 🤲 gardasil 9 aşı we ilaç yazdı 6 ay sonra smear testi istedi

Back
X