- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi seheryeli_36
-
Canım geçmiş olsun öncelikle. Aldıkları hov testinde yüksek risk grubunu tarıyolar. Siğil yapan iki çeşiti var o teste dahil değil. Siğile de benziyor ama daha çok ben gibi duruyo. İnsulin direnciniz flan varsa gebelikte bçyle şeyler çıkabiliyormuş. Siğil sert olurmuş. Siz dokunduğunuzda nasıl yumuşan mı bastırdığınız rengi açılıyor mu? Bunun siğil mi ben mi diye ayırt edilişi ancak biyopsi ile olurMerhaba evli bir çocuk annesiyim 30 yasindayim bebeğim 6 aylık hamileyken popo ic kismimda küçük bir cikinti hissettim onemsemedim zamanla jiletle tuylerimi aldikca cogaldilar dogumdan sonra bu hali aldi benzer şekilde kasik bolgemde de var hemen kadin doğuma gittim hpv ve smear testi verdim 2 haftaya cikar dedi genital sigile benziyor dedi şimdi test sonucunu bekliyorum yuregim agzimda şimdi bu hpv mi hpv ise vajinal dogumda bebege geçer mi test sonucunu beklerken moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum sirkeli su ile yikaniyorum vitamin takviyeleri aliyorum başka ne yapabilirim kafayı yemek uzereyim
Planlı bi gebelik miydi hpv smear ve bazı testleri doktor gebelik düşündüğünüzü söylediğinizde istiyor gebelikten önce.Merhaba evli bir çocuk annesiyim 30 yasindayim bebeğim 6 aylık hamileyken popo ic kismimda küçük bir cikinti hissettim onemsemedim zamanla jiletle tuylerimi aldikca cogaldilar dogumdan sonra bu hali aldi benzer şekilde kasik bolgemde de var hemen kadin doğuma gittim hpv ve smear testi verdim 2 haftaya cikar dedi genital sigile benziyor dedi şimdi test sonucunu bekliyorum yuregim agzimda şimdi bu hpv mi hpv ise vajinal dogumda bebege geçer mi test sonucunu beklerken moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum sirkeli su ile yikaniyorum vitamin takviyeleri aliyorum başka ne yapabilirim kafayı yemek uzereyim
Planli idi ama hiç test vermedim keşke verseydimPlanlı bi gebelik miydi hpv smear ve bazı testleri doktor gebelik düşündüğünüzü söylediğinizde istiyor gebelikten önce.
Canım geçmiş olsun öncelikle. Aldıkları hov testinde yüksek risk grubunu tarıyolar. Siğil yapan iki çeşiti var o teste dahil değil. Siğile de benziyor ama daha çok ben gibi duruyo. İnsulin direnciniz flan varsa gebelikte bçyle şeyler çıkabiliyormuş. Siğil sert olurmuş. Siz dokunduğunuzda nasıl yumuşan mı bastırdığınız rengi açılıyor mu? Bunun siğil mi ben mi diye ayırt edilişi
Bilmiyorum gerçekten çok endiseliyim sigil gibi sert ve puturlu bir yuzeyi çok çok fazla test sonucunu insallah negatif çıkarCanım geçmiş olsun öncelikle. Aldıkları hov testinde yüksek risk grubunu tarıyolar. Siğil yapan iki çeşiti var o teste dahil değil. Siğile de benziyor ama daha çok ben gibi duruyo. İnsulin direnciniz flan varsa gebelikte bçyle şeyler çıkabiliyormuş. Siğil sert olurmuş. Siz dokunduğunuzda nasıl yumuşan mı bastırdığınız rengi açılıyor mu? Bunun siğil mi ben mi diye ayırt edilişi ancak biyopsi ile olur
Bilmiyorum internetten arastirdiklarimdan etkilenip direkt kadin doğuma gittimKeşke dermatologa gitseydiniz onlar hemen söylüyor ne olduğunu büyüteçle bakıp
Ben vajinal doğum yaptım bebeğim 6 aylıkKesin tanıda bulunamam tabii ki ama bu fotoğraftakiler siğil maalesef. Bebeğiniz için endişelenmeyin, gerekirse doktorlar sezeryanle doğum yaptırıyorlar hpv varlığında. Siz kendinize iyi bakın bağışıklığınızı yüksek tutun bebişinizi düşünün. Bu sigiller için de bir dermatoloğa görünün ve lütfen hpv + smear verin. Doğumunuza az var anladığım kadarıyla ve bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Lütfen sağlıklı güzel beslenin stres yapmayın
Esimde yokGenital siğil cinsel yolla bulaşıyor. Eşinizde de mi var siğil? Bence eşinize çok güvenmeyi