Hpv mi lütfen yardım

seheryeli_36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Merhaba evli bir çocuk annesiyim 30 yasindayim bebeğim 6 aylık hamileyken popo ic kismimda küçük bir cikinti hissettim onemsemedim zamanla jiletle tuylerimi aldikca cogaldilar dogumdan sonra bu hali aldi benzer şekilde kasik bolgemde de var hemen kadin doğuma gittim hpv ve smear testi verdim 2 haftaya cikar dedi genital sigile benziyor dedi şimdi test sonucunu bekliyorum yuregim agzimda şimdi bu hpv mi hpv ise vajinal dogumda bebege geçer mi test sonucunu beklerken moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum sirkeli su ile yikaniyorum vitamin takviyeleri aliyorum başka ne yapabilirim kafayı yemek uzereyim

Eklentiler

• IMG_7020.webp
    IMG_7020.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba evli bir çocuk annesiyim 30 yasindayim bebeğim 6 aylık hamileyken popo ic kismimda küçük bir cikinti hissettim onemsemedim zamanla jiletle tuylerimi aldikca cogaldilar dogumdan sonra bu hali aldi benzer şekilde kasik bolgemde de var hemen kadin doğuma gittim hpv ve smear testi verdim 2 haftaya cikar dedi genital sigile benziyor dedi şimdi test sonucunu bekliyorum yuregim agzimda şimdi bu hpv mi hpv ise vajinal dogumda bebege geçer mi test sonucunu beklerken moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum sirkeli su ile yikaniyorum vitamin takviyeleri aliyorum başka ne yapabilirim kafayı yemek uzereyim
Canım geçmiş olsun öncelikle. Aldıkları hov testinde yüksek risk grubunu tarıyolar. Siğil yapan iki çeşiti var o teste dahil değil. Siğile de benziyor ama daha çok ben gibi duruyo. İnsulin direnciniz flan varsa gebelikte bçyle şeyler çıkabiliyormuş. Siğil sert olurmuş. Siz dokunduğunuzda nasıl yumuşan mı bastırdığınız rengi açılıyor mu? Bunun siğil mi ben mi diye ayırt edilişi ancak biyopsi ile olur

Planlı bi gebelik miydi hpv smear ve bazı testleri doktor gebelik düşündüğünüzü söylediğinizde istiyor gebelikten önce.

Canım geçmiş olsun öncelikle. Aldıkları hov testinde yüksek risk grubunu tarıyolar. Siğil yapan iki çeşiti var o teste dahil değil. Siğile de benziyor ama daha çok ben gibi duruyo. İnsulin direnciniz flan varsa gebelikte bçyle şeyler çıkabiliyormuş. Siğil sert olurmuş. Siz dokunduğunuzda nasıl yumuşan mı bastırdığınız rengi açılıyor mu? Bunun siğil mi ben mi diye ayırt edilişi

Canım geçmiş olsun öncelikle. Aldıkları hov testinde yüksek risk grubunu tarıyolar. Siğil yapan iki çeşiti var o teste dahil değil. Siğile de benziyor ama daha çok ben gibi duruyo. İnsulin direnciniz flan varsa gebelikte bçyle şeyler çıkabiliyormuş. Siğil sert olurmuş. Siz dokunduğunuzda nasıl yumuşan mı bastırdığınız rengi açılıyor mu? Bunun siğil mi ben mi diye ayırt edilişi ancak biyopsi ile olur
Bilmiyorum gerçekten çok endiseliyim sigil gibi sert ve puturlu bir yuzeyi çok çok fazla test sonucunu insallah negatif çıkar

Kesin tanıda bulunamam tabii ki ama bu fotoğraftakiler siğil maalesef. Bebeğiniz için endişelenmeyin, gerekirse doktorlar sezeryanle doğum yaptırıyorlar hpv varlığında. Siz kendinize iyi bakın bağışıklığınızı yüksek tutun bebişinizi düşünün. Bu sigiller için de bir dermatoloğa görünün ve lütfen hpv + smear verin. Doğumunuza az var anladığım kadarıyla ve bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Lütfen sağlıklı güzel beslenin stres yapmayın💜

Et benine de benziyor gibi. Dermatolojiye de gidin isterseniz

Seboreik ketaroz da olabilirmiş yapay zekaya sordum çok tipik bir siğil değil diyor o da dermatolog hemen bakıp kolaylıkla anlar diyor. Çok stres yaptıysanız gidin gösterin isterseniz. Benimde değişik bir şey vardı dermatolog siğil değil bu değişik bir isim söylemişti. Umarım iyi haberler alırsınız.

Back
X