HPV NEGATİF HİKAYEMMMM KURTULDUM

Atarsınız bende sizin gibiydim cok taktim ama psikolojik yipranmaktan baska birsey olmuyor ayrics stres yaparsanız zaten atamazsıniz stresten vs de uzak durmaniz lazim ben vucudumdan attim üzerine de iki sene sonra cocuk doğurdum kizim var iki aylik kendinizi yarin ölüyor mus gibi adapte etmeyin
Allah bağışlasın

Korkum bir kere de olsa eşimle birlikte oral birlikteliğimiz oldu ağız da varsa diye de endişe duyuyorum içimi rahatlatmak istiyorum ama olmuyor sizin dediğiniz baharatı aldım yeşil çay içiyorum doktorun verdiği takviye ilacını içiyorum ama ya ağızda da varsa
Eşinizden geçtiyse sürekli tekrar edebilir hiçbir yöntem hpv den korumuyor ben eski eşimden kapmıstim boşandım

Eşinizden geçtiyse sürekli tekrar edebilir hiçbir yöntem hpv den korumuyor ben eski eşimden kapmıstim boşandım
Benden eşime bulaştı ama onda siğil falan yok yeni evliyiz zaten o da aşı vurulacak bu ay yinede tekrar eder mi ki

Ben sordum öyle bir şey yok dedi Dr bana, doçente gittim en son. Hatta kızdı biraz üst üste soru sorunca, tertemizsin işte daha ne usteliyorsun gibi birşeyler dedi.
Siz aşı vurulmuş muydunuz

Çünkü bulaştıktan sonra bir etkisi olmuyor ayrica tek esliyim esimde de bende de hpv yok suanda gerek duymadim düzenli smear testi veriyorum yetiyor sizin caniniz istiyorsa yaptirin bu hpv konusuna daha fazla yorum yazmayacagim doktordan bilgi alın lütfen

Merhaba, bir yazınızı görmüştüm izmirden reklam veren doktor ile alakalı ismini söylemeyeceğim daha fazla reklamı olmasın. muhtemelen siz de izmirde tedavi oldunuz ve negatife dönmüşsünüz. Hangi doktorları önerirsiniz ben ilgili bir doktor bulamadım.

Cin 2 geldi aslinda ve 11 turu vardi iki sene icersinde atmisim vücuttan iki sene önce ki smear testimde negatif geldi ben bu sene hamile kalip mantar akıntım başlayınca korkudan kosarak doktora gittim hpv sandim test verdim yine negatif cok şükür cin 1 zaten kendi kendine geriliyor benim cin 2 kendi kendine gerileyip gitmis
Merhaba acaba herhangi bir şey yapmadan mı cin 2 süreciniz geriledi? Ben de şu an bu pozisyondayım ve hsil olarak bir sene leep olmuştum sınırlarım pozitif geldiği için tekrardan önerilmişti fakat doktorun yaştan kaynaklı kendi kendine gerilebileceğini düşündüğü için onu ileri tarihlere atmak istemişti tam bir yıl oldu ben operasyon olalı anne olmak istediğim için rahim boyumu düşünerekten aslında bu kararı vermişti doktor siz neler yaptınız pozitif negatife dönmek için?

Merhaba acaba herhangi bir şey yapmadan mı cin 2 süreciniz geriledi? Ben de şu an bu pozisyondayım ve hsil olarak bir sene leep olmuştum sınırlarım pozitif geldiği için tekrardan önerilmişti fakat doktorun yaştan kaynaklı kendi kendine gerilebileceğini düşündüğü için onu ileri tarihlere atmak istemişti tam bir yıl oldu ben operasyon olalı anne olmak istediğim için rahim boyumu düşünerekten aslında bu kararı vermişti doktor siz neler yaptınız pozitif negatife dönmek için?
Sadece bağışıklık güçlendirdim

Eki Görüntüle 3428099
Umut olsun sizlere 4 sene önce bu illete eski eşim yüzünden yakalandim 3 tane. Yüksek riskli olmak uzere bende tam 11tane hpv turu vardi 5 aylık hamileyim sevinçten gözlerim dolu dolu oldu hikayem o kadar uzundu ki psikolojim alt üst olmuştu boşandım okudum calistim çay şekerini özellikle hayatimdan tamamen çıkardım zaten sigara alkol kesinlikle kullanmiyordum spor ve stressiz hayat ile kurtuldum lütfen konumu taşımayın yalvarırım bu dertle o kadar psikolojisini bozmuş kadin var ki onlara umut olsun istiyorum ayni yollardan bende geçtim 🥹
Geçmiş, gitmiş olsun💐
Ben bekarım ve hiç cinsel ilişki yaşamadım vajinamın iç dudağında siğil farkettim ve doktora gittim doktor siğil olduğunu söyledi bekar ve 30 yaş altı olduğum için test yapamayacağını söyledi aldara krem yazdı ama reçeteye de herpes virüsü demiş.bu virüsler bu kadar kolay kapılır mı ya😐 kullandığınız ilaçlar ve takviyeler nelerdi bana ne önerirsiniz

Geçmiş, gitmiş olsun💐
Ben bekarım ve hiç cinsel ilişki yaşamadım vajinamın iç dudağında siğil farkettim ve doktora gittim doktor siğil olduğunu söyledi bekar ve 30 yaş altı olduğum için test yapamayacağını söyledi aldara krem yazdı ama reçeteye de herpes virüsü demiş.bu virüsler bu kadar kolay kapılır mı ya😐 kullandığınız ilaçlar ve takviyeler nelerdi bana ne önerirsiniz
Ilac kullanmadim bende ki herpes degildi hpv ydi herpes dudakta cikan ucukla ayni sürtünme yolu biri ile birlikte olduysanız o zamanda gecmis olabilir

Hangisinin olduğumu ben de bilmiyorum doktor ilaç yazarken tam tanı koyamadığım için herpes yazdı
Başka doktora gitmeni öneririm bunun ayrimini yapamıyorsa çokta güvenmemek lazım ben hpv döneminde çok doktor değiştirmiştim

Back
X