- 2 Ocak 2024
- 28
- 18
- 8
- 26
- Konu Sahibi pinkpradabag
Merhabaaaaa
Açtığım konuları gorebiliyorsaniz eger bir HPV pozitif + CIN1 takip sürecim olmuştu, hpv sonucum negatife donmustu ve smear temiz gelmişti. aradan 10-11 ay geçti tekrar kontrol smear testi verdim çok şükür bu da temiz geldi
Bu süreçte ne yalan söyleyeyim sagligima çok dikkat etmedim, fakat tamamen salmadim hep dengede tuttum kendimi. Örneğin sporu tamamen bırakmadım haftada bir gün bile olsa egzersiz yaptım, sigara hiç içmiyordum tamamen başlamadım ama sosyal ortamlarda içiyorum fakat asla paket ya da elektronik sigara, iqos vs satın almıyorum çünkü alırsam başlarım. Yaz mevsimi olduğu icin biraz alkol tüketmeye başlatmıştım, fakat yeni işime girdim ve işle beraber artık hayatımın da duzene gireceğini dusunuyorum alkol de icecek durumum olmaz artık, belki haftada bir kadeh. Her şey dengeyi bulmakta. Eger tek eşli değilseniz bu süreçte MUTLAKA korunarak birliktelik tercih edin, sigara bırakamıyorsanız azaltın, alkol ya da başka kötü maddeler kullanmamaya gayret edin ozellikle diger maddeler bagisikligi çok düşürür HPV en büyük dostudur ve aşı lütfen olun ihmal etmeyin. Sizleri seviyorum
Açtığım konuları gorebiliyorsaniz eger bir HPV pozitif + CIN1 takip sürecim olmuştu, hpv sonucum negatife donmustu ve smear temiz gelmişti. aradan 10-11 ay geçti tekrar kontrol smear testi verdim çok şükür bu da temiz geldi