HPV negatif ve sonraki takip sürecim

aman tanrım hahahdah

yani bu yaşlarda da ilerliyor mu? sanırım hpv geçirdiniz
hpv geçirdim bitti şu an vücumda yok test sonucumla doğrultulu konuşursam bu yaşlarda kansere dönebilecek bir şey değil demişti doktorum zaten kontrol altında olunduğu zaman problem yaratacak bir şey değilmiş rahim ağzında ilerlerse bunun farkına varılıyor çünkü ve ona göre önlem alınıyor

hpv geçirdim bitti şu an vücumda yok test sonucumla doğrultulu konuşursam bu yaşlarda kansere dönebilecek bir şey değil demişti doktorum zaten kontrol altında olunduğu zaman problem yaratacak bir şey değilmiş rahim ağzında ilerlerse bunun farkına varılıyor çünkü ve ona göre önlem alınıyor
tamamdır teşekkür ederim tekrardan. bizi de sancılı bi süreç bekliyor gibi ama onun motive olması, stres yapmaması cok önemli. onun yanında olucam. iyi akşamlar :)

yaptıklarım hariç bir şey yapmadım…bence sigarayı bırakmamın çok etkisi oldu ben yıllardır içiyordum çünkü siz neler yapıyorsunuz
Bende sigarayı bıraktım(tek tük iciyordum testi pozitif görünce tamamen kestim)demir çinko kullanıyorum yemeklerimde ve kahvaltılarımda bolca yesillik soğan dahil ediyorum yeşilçay içiyorum güncel olarak bunları yapıyorum sadece

ailemle paylaşmadım,türkiye koşullarında biraz zor bence bu durumu aileyle paylaşmak 2-3 yakın arkadaşım ve erkek arkadaşım vardı yanımda sadece
7cmlik bir kist olduğunu öğrendik 1 adet. Durum bundan ibaret şuanlık. Ameliyat düşünmüyoruz fakat beklemediğimiz bir şey çıkması şaşırttı sadece.

hpv değil o zaman çok inanılmaz sevindim sizin adınıza kist hpvye göre daha az riskli bir şey sanıyorum
hem hvp hem kist birlikte oluyor mu bi fikrim yok ama röntgende de kisti gördük gözümüzle. suanlık 7cmymiş. ameliyat olmayı düsünmüyoruz. ameliyattan sonra artarak devam ediyormuş (tekrardan ameliyat istiyormuş.)

Back
X