- 23 Ağustos 2025
- 52
- 4
- 1
- 22
- Konu Sahibi pinkpradabag
aman tanrım hahahdahbir dozu 4000 tl toplam 3 doz olunması gerekiyor yani toplam 12.000 tl
yani bu yaşlarda da ilerliyor mu? sanırım hpv geçirdinizbüyümüş derken anlamadım valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman tanrım hahahdahbir dozu 4000 tl toplam 3 doz olunması gerekiyor yani toplam 12.000 tl
yani bu yaşlarda da ilerliyor mu? sanırım hpv geçirdinizbüyümüş derken anlamadım valla
hpv geçirdim bitti şu an vücumda yok test sonucumla doğrultulu konuşursam bu yaşlarda kansere dönebilecek bir şey değil demişti doktorum zaten kontrol altında olunduğu zaman problem yaratacak bir şey değilmiş rahim ağzında ilerlerse bunun farkına varılıyor çünkü ve ona göre önlem alınıyoraman tanrım hahahdah
yani bu yaşlarda da ilerliyor mu? sanırım hpv geçirdiniz
tamamdır teşekkür ederim tekrardan. bizi de sancılı bi süreç bekliyor gibi ama onun motive olması, stres yapmaması cok önemli. onun yanında olucam. iyi akşamlar :)hpv geçirdim bitti şu an vücumda yok test sonucumla doğrultulu konuşursam bu yaşlarda kansere dönebilecek bir şey değil demişti doktorum zaten kontrol altında olunduğu zaman problem yaratacak bir şey değilmiş rahim ağzında ilerlerse bunun farkına varılıyor çünkü ve ona göre önlem alınıyor
teşekkür ederim her şey halloluyor canınızı sıkmayın iyi akşamlar diliyorumtamamdır teşekkür ederim tekrardan. bizi de sancılı bi süreç bekliyor gibi ama onun motive olması, stres yapmaması cok önemli. onun yanında olucam. iyi akşamlar :)
Bende sigarayı bıraktım(tek tük iciyordum testi pozitif görünce tamamen kestim)demir çinko kullanıyorum yemeklerimde ve kahvaltılarımda bolca yesillik soğan dahil ediyorum yeşilçay içiyorum güncel olarak bunları yapıyorum sadeceyaptıklarım hariç bir şey yapmadım…bence sigarayı bırakmamın çok etkisi oldu ben yıllardır içiyordum çünkü siz neler yapıyorsunuz
merak ettiğim bi konu daha var mazur görün bu sorumu. Bu durumu ailenizden gizleyerek mi yaptınız yanınızda sadece erkek arkadaşınız mı vardı...teşekkür ederim her şey halloluyor canınızı sıkmayın iyi akşamlar diliyorum
ailemle paylaşmadım,türkiye koşullarında biraz zor bence bu durumu aileyle paylaşmak 2-3 yakın arkadaşım ve erkek arkadaşım vardı yanımda sadecemerak ettiğim bi konu daha var mazur görün bu sorumu. Bu durumu ailenizden gizleyerek mi yaptınız yanınızda sadece erkek arkadaşınız mı vardı...
kesnilikle... aileler cok büyütebilir.ailemle paylaşmadım,türkiye koşullarında biraz zor bence bu durumu aileyle paylaşmak 2-3 yakın arkadaşım ve erkek arkadaşım vardı yanımda sadece
7cmlik bir kist olduğunu öğrendik 1 adet. Durum bundan ibaret şuanlık. Ameliyat düşünmüyoruz fakat beklemediğimiz bir şey çıkması şaşırttı sadece.kesnilikle... aileler cok büyütebilir.
7cmlik bir kist olduğunu öğrendik 1 adet. Durum bundan ibaret şuanlık. Ameliyat düşünmüyoruz fakat beklemediğimiz bir şey çıkması şaşırttı sadece.ailemle paylaşmadım,türkiye koşullarında biraz zor bence bu durumu aileyle paylaşmak 2-3 yakın arkadaşım ve erkek arkadaşım vardı yanımda sadece
hpv değil o zaman çok inanılmaz sevindim sizin adınıza kist hpvye göre daha az riskli bir şey sanıyorum7cmlik bir kist olduğunu öğrendik 1 adet. Durum bundan ibaret şuanlık. Ameliyat düşünmüyoruz fakat beklemediğimiz bir şey çıkması şaşırttı sadece.
Siz dr a gidecektiniz sanırım gittiniz mihpv değil o zaman çok inanılmaz sevindim sizin adınıza kist hpvye göre daha az riskli bir şey sanıyorum
bu hafta gidicem hpv negatifti şimdi 3 ay sonra tekrar hpv testi aşır mı yoksa sadece smear mı alır sizceSiz dr a gidecektiniz sanırım gittiniz mi
yani kanamasının sebebi kistmiş sanırım. kanamalı kist olduğunu gördük kan testi vermedik daha ama değerleri için de vericez sanırım.hpv değil o zaman çok inanılmaz sevindim sizin adınıza kist hpvye göre daha az riskli bir şey sanıyorum
hem hvp hem kist birlikte oluyor mu bi fikrim yok ama röntgende de kisti gördük gözümüzle. suanlık 7cmymiş. ameliyat olmayı düsünmüyoruz. ameliyattan sonra artarak devam ediyormuş (tekrardan ameliyat istiyormuş.)hpv değil o zaman çok inanılmaz sevindim sizin adınıza kist hpvye göre daha az riskli bir şey sanıyorum