Bu arada kusura bakma son yazdıgını okumamışım canım yanma için bir fitil vermişti bana doktorum gynoflor adı fitilin ama doktoruna sormadan alma ilişkide yanma oluyordu benimde ilk zamanlarda fitili haftada bir koyuyordum ayrıca dahiliyeye gidip bir kan ver ne eksik ise doktorun sana o takviyeleri yazsın benim b12 ve d vitaminim eksik idi bana b12 ve d vitamin takviyeleri kullandım suan hiç hatırlamıyorum inanki ama reçete eder zaten dahiliye doktorun ne eksik ise düzenli kullan aşıyı da unutma durumun olmasa bile paranı biriktir yinede aşı vurul senin saglıgın hiçbirşeyden önemli değil amac burda baska türlere çevirmeden engellemek bana doktorum böyle dedi durumun olmasa bile vurul biizm amacımız burda en tehlikeli türlere çevirmemesi paranı koy biriktir ve vurul dedi senin saglıgından önemli değil dedi ki haklıydı doktorumdan allah razı olsun psikolojik olarak cok destek verdi sakin naif bir sekilde beni rahatlattı her kadın hpvye bilmeden yakalanıyor erken tedavi bak herşeyin temiz dedi haklı seninde erken tedavi hpvnin yaşı yok yaşını vs deert etme bende 30 yaşındayım hiç korkma tehlikeli bir kanser türü değil en azından