hpv olabilir miyim idrar yolu ya da mantar enfeksiyonu mudur??

sirius2425

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2025
36
0
1
28
kızlar selamlar 28 yaşmdayım: erkek arkadşmla 8-9 ay önce sürtünme şeklinde bir ilişki yaşadm ilk kez: kızlık zarım dueuyor. 1 haftadır biraz akıntı koku vardı. Şuan sık sık idrara çıkıyorum ve yanma var idrarımı yaptkran sonra yanma acı oluyor: kasıklarımda ağrı var resmen ateş vuruyor bacaklarıma kadar siğil oluyomuş hpv de ama baktım göremedim. Tabi bnm bakmamla ne kadar anlarm bilmiyoeum: Kadın doğumcu pazartesi ince bi çubukla test yapcağıjı söyledi günler geçmiyor içim içimi yiyor hem canım acıyor hemde hpv diye çok korkuyorum. Hpv belirtisi mi bunlar kızlar? Doktor dedi ki daha çok bakteriyel bi enfeksiyon gibi dueuyor hem bakteriyel mantar hem de hpv için tesr yapcm dedi. Sabaha kadar ağlıyorum dua ediyorum kafayı yemek üzereyim.

Hpv de bacaklarına kadar siğil gibi olmuyor ben çok az siğil çıkarmıstım 2-3 tane gibi ama gözle görülebilir oluyor. Bence siğil en masumu tehlikeli tipleri var önemli olan onların gelmemesi ama gelse de onda da erken farkettiğinde bağışıklık ile çözebiliyorsun yaşında genç. Ben hala ara ara siğil çıkartıyorum . İlk öğrendiğim de dünyam başıma yıkılmıstı ama korkulacak bi şey değil. Kendine stres yapma. Ama doktorun dediği gibi enfeksiyon da olabilir eğer bekarsan cinsle hayatında sürtünme veya başka bi yolla da devam edecekse de aşı olmanı öneririm

Bacağıma kadar ateş vuruyor siğil değill siğil baktm yok gibi ama emin değilim. Aşı olacağm ama töbe daha evlenene kadar bir şey yapmam çok korkuyorum.. bu belirtiler hpvnin belirtileri mi bilmiyorum pazartesi hpv ve enfeksiyon için test yapılcak

İdrarda yanma acı kasık ağrısı var siğilden emin değilm var mı yok mu çok korkuyorum

Hpv nin hiç öyle belirtileri yok canım ya . Hatta bence doğru düzgün hiçbir belirtisi yok. Oral ilişki yaşıyorsan ordan bile enfeksiyon alma riskin vardır. Muhtemelen enfeksiyondur diye düşünüyorum senin.

Hpv nin hiç öyle belirtileri yok canım ya . Hatta bence doğru düzgün hiçbir belirtisi yok. Oral ilişki yaşıyorsan ordan bile enfeksiyon alma riskin vardır. Muhtemelen enfeksiyondur diye düşünüyorum senin.
1 kere yaşadık 8-9 ay önce oldu. Şuan akıntı ve idrarda yanma kasık ağrısı var. Hpv midir diye tir tir titriyorum

Siz negatife döndünüz mü hpvden peki

İnşallah canım ben alıştım artık onlarla yaşamaya ajajaja şu an mesela aktif bi siğil yok birde benimkiler çıkıp kendisi kayboluyor . Teşekkür ederim iyi dileklerin için
O halde zararı da yok size ama olsun negatife dönersiniz tez zaman da Bebiş uğurlarla gelsin hayırlısı olsun burada

Hpvnin belirtileri nedir? Akıntı koku sık idrae ve yanma oluyo mu? Genel belirtileriniz neydi acaba ?
Hiç böyle belirtiler yoktu canım direk siğil görüp gittim ben diğer arkadaşlarımda hepsi rutin smear testlerinde öğrendiler. Senin bahsettiğim belirtilerin hepsi enfeksiyon kaynaklı olabilir genelde öyle belirtiler oluyor enfeksiyonda

İnşallah canım ben alıştım artık onlarla yaşamaya ajajaja şu an mesela aktif bi siğil yok birde benimkiler çıkıp kendisi kayboluyor . Teşekkür ederim iyi dileklerin için
Allah şifa versin herkese ya bendeki problem ben cinsel birliktelik yaşamadım erkek arkdşmla ciddiyiz annem biliyor falan ama neyin ne olacağını bilemeyiz bu yüzeen birlikteliş yaşamadk o da istemedi evlenmeden daha önce de yapmadı bucşekilde sürtünme olarak 2 kişi oldu 5 yıl önce ve benden 1 yıl önce onlardan birinden aldı bana geçti sdiye korkuyorum çünkü yarın öbür gün ayrılabiliriz evet seviyoruz ama hiçbirmşeyin garantisi yok tedbirlide davrandk ama olacağı varsa oluyoe umarım değildir ben kendi kendime korkuyorumdur iniallah çok bilgisizm ilk kes yaşadm ilk ciddi ilişkşm ondan önce 1 erkek arkdşm oldu o da 18-19 yaşında yarn ayrılır başka biriyle evlenirsem hpv pozitif yani ben neyi nasl açıklarm bilmiyorm teesti anneme söyleyemem hayal kırıjlığı utanç yani ölürüm daha iyi annem duycağına çok kötüym çok

Bende aileme söylememiştim. Ama şu bi gerçek ki benim namus bekçiliğimi yapacak kimseyle de birlikte olmak istemezdim. Sen kime neyi nasıl söylerimden ziyade tamamen kendini düşün. Aile bambaşka bi şey o konu da anlayabiliyorum . Ama ailen öğrenmeden çok rahat şekilde devam edersin. Eğer çalışıyorsan sadece aşını ol. Birde her zaman bağışıklığını güçlü tut. Vitaminler kullan. Ve stres olma bundan bi 2 ay sonra çok daha rahat olcaksın. Bende herhalde ölüyorum falan demiştim beni bilinçlendirecek bi insan da yoktu. Bu sitelerden arkadaşlarım oldu şimdi hepsiyle konuşuyoruz neler yaşadık diye ama gerekli miydi bu kadar korku tartışılır. Sen rahat rahat uyu yani kötü düşünme ki bence sendeki Hpv falan da değil .

Yorumunuz için çok teşekkür ederim evet ailemden utanıyorum.. inşallah hiç böyle bir şey çıkmaz artık uyumak istiyorum gözlerim kan çanağı.. evin içinde kaçacak delik arıyoeum kimsenin yüzüne bakamaz oldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…