- 29 Ekim 2023
- 75
- 57
- 8
- 20
- Konu Sahibi c1nnamongurl
1 ay önce vajina girişimde anlamlandıramadığım lezyonlar gördüm uzun süredir cinsel birliktelik yaşamadığım için çok da şüphelenmedim ama bu hafta devlet hastanesine gittim ve doktor hpv sahibi olduğumu söyledi ama yaşımın genç olduğunu ve takviyelerle vücuttan atabileceğim türde olduğunu da ekledi.Siğiller için bir işlem yapmadı yakma vs gibi çünkü hastanede bu tarz ekipmanlar bulunmuyormuş.Siğil konusunda ne tür bir yol izlememi tavsiye edersiniz? Şaşırdığım şey krem de yazmadı solüsyon da. Ama siğiller gün içinde biraz konforumu bozuyor çünkü ufak şekilde acı hissettiriyor ve kaşınıyor steril kalması için kulak çubuğuyla tentürdiyot uyguluyorum her gün ama başka tedavilere de ihtiyacım var sanırım.Evde uygulayabileceğim veya satın alabileceğim medikal bir şeyler biliyor musunuz?Veya devlet hastanesi doktor öneriniz var mı? Özel kliniklere harcayabileceğim bir bütçe yok şimdilik elimde daha doğrusu ne kadar tutarda işlem yaptıklarını bilmiyorum pek ama bütçe dostu öneriniz varsa onlara da açığım. Şimdiden çok teşekkürler