Hpv siğili

c1nnamongurl

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2023
75
57
8
20
1 ay önce vajina girişimde anlamlandıramadığım lezyonlar gördüm uzun süredir cinsel birliktelik yaşamadığım için çok da şüphelenmedim ama bu hafta devlet hastanesine gittim ve doktor hpv sahibi olduğumu söyledi ama yaşımın genç olduğunu ve takviyelerle vücuttan atabileceğim türde olduğunu da ekledi.Siğiller için bir işlem yapmadı yakma vs gibi çünkü hastanede bu tarz ekipmanlar bulunmuyormuş.Siğil konusunda ne tür bir yol izlememi tavsiye edersiniz? Şaşırdığım şey krem de yazmadı solüsyon da. Ama siğiller gün içinde biraz konforumu bozuyor çünkü ufak şekilde acı hissettiriyor ve kaşınıyor steril kalması için kulak çubuğuyla tentürdiyot uyguluyorum her gün ama başka tedavilere de ihtiyacım var sanırım.Evde uygulayabileceğim veya satın alabileceğim medikal bir şeyler biliyor musunuz?Veya devlet hastanesi doktor öneriniz var mı? Özel kliniklere harcayabileceğim bir bütçe yok şimdilik elimde daha doğrusu ne kadar tutarda işlem yaptıklarını bilmiyorum pek ama bütçe dostu öneriniz varsa onlara da açığım. Şimdiden çok teşekkürler 🖐🏻

Öncelikle çok gecmiş olsun... Sizinle aynı durumu bende yaşadım. Bana 10.15 günde gel donduralım diyolrdı gitmeme rağmen boşa gidiyordm bende bilmediğim için surekli geçecek ümidi ile bekledm... Siğil ler kendi kendine düşen şeyler değil ilkin bnu bilelim. Ve en kısa sürede özel bir klinkle konuşup anlasıp. Sayısı kaç tane ise. Ona göre fiyat alıp yaktırmaya gidin. Smearinizi mutlaka verin. 1.5 aydır bu hastalık yüzünden amlyt oldm. Azıcık kanser olmama az kalmıştı. daha sen düşün :)). O yüzden ihmale aman boşver bu doktor neyse odur diye düşünme. Takviye bende kullandım hani nerde :)) aşılarımda tam. Aşılarınızda imkan bulup yaptırın

Öncelikle çok gecmiş olsun... Sizinle aynı durumu bende yaşadım. Bana 10.15 günde gel donduralım diyolrdı gitmeme rağmen boşa gidiyordm bende bilmediğim için surekli geçecek ümidi ile bekledm... Siğil ler kendi kendine düşen şeyler değil ilkin bnu bilelim. Ve en kısa sürede özel bir klinkle konuşup anlasıp. Sayısı kaç tane ise. Ona göre fiyat alıp yaktırmaya gidin. Smearinizi mutlaka verin. 1.5 aydır bu hastalık yüzünden amlyt oldm. Azıcık kanser olmama az kalmıştı. daha sen düşün :)). O yüzden ihmale aman boşver bu doktor neyse odur diye düşünme. Takviye bende kullandım hani nerde :)) aşılarımda tam. Aşılarınızda imkan bulup yaptırın
Geçmiş olsunn hangi tipti sizinki 🥺 Yaktırdıktan sonra tekrarladı mı bir de

Tiplememi bilmiyorum. Onkolojiye sevk edildim direk kolpskpi ile bakılınca çok kötü acil ameliyat denildi. Amelyt bitiminden snra parça alıp çıkartıyo. İşlemden snra içerisini iyi temizlemişmi dye. Ümit yoktu. Ama şükür temiz geldi. İhmal etmyn.

Back
X