Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gümüş suyu ve propolis öneriliyorO kadar bıktım ki 8 yıldır başıma gelenler saçmasapan doktorlar para tuzakları yazmaya mecalim kalmadı gerçekten, Resmen kimseyle temas kurmuyorum wc den cıkarken bile kolonya sıkıyorum başkasına geçmesin diye iyice kafayı yemiş durumdayım. Doktorlar anlamıyor ancak biyopside ortaya çıkıyor siğil olmayan yerde bile kondilom sonucu çıkıyor her şeyi kullandım tavsiyelere uydum sadece 1 ilaç var sürünce 1 güne döküyor ama yıllardır bıktım şuan idrar deliğimin içine kadar uzandı. Doktorlar da normal doku deyip geçtikleri için kendi kendime çare bulmaya ve depresyona girmeye devam ediyorum. kaşıntılarım bitmek bilmiyor. Bakireyim bunu bana bulaştıran tam bir pislikmiş başka şeyler de bulaştı mı diye baktıramıyorum. İnsan bi hata yapar ama bunun cezası yıllarca sürmemeli idi. Yakınlarda çok sevdiğim bir adamla sadece 1 kez temasta bulundum ona da bulaştı mı diye düşünmekten delireceğim. Çok zor gerçekten 35 yaşındayım tam mutlu olma yaşlarım ziyan oldu 8 yılım heba oldu umarım artık iyileşir. Bana doktor ilaç tavsiyeniz olursa denemeye hazırım.
HPV poxitif mi çıkıyor vajinanın yapısıni HPV sanıyor olabilir misinizO kadar bıktım ki 8 yıldır başıma gelenler saçmasapan doktorlar para tuzakları yazmaya mecalim kalmadı gerçekten, Resmen kimseyle temas kurmuyorum wc den cıkarken bile kolonya sıkıyorum başkasına geçmesin diye iyice kafayı yemiş durumdayım. Doktorlar anlamıyor ancak biyopside ortaya çıkıyor siğil olmayan yerde bile kondilom sonucu çıkıyor her şeyi kullandım tavsiyelere uydum sadece 1 ilaç var sürünce 1 güne döküyor ama yıllardır bıktım şuan idrar deliğimin içine kadar uzandı. Doktorlar da normal doku deyip geçtikleri için kendi kendime çare bulmaya ve depresyona girmeye devam ediyorum. kaşıntılarım bitmek bilmiyor. Bakireyim bunu bana bulaştıran tam bir pislikmiş başka şeyler de bulaştı mı diye baktıramıyorum. İnsan bi hata yapar ama bunun cezası yıllarca sürmemeli idi. Yakınlarda çok sevdiğim bir adamla sadece 1 kez temasta bulundum ona da bulaştı mı diye düşünmekten delireceğim. Çok zor gerçekten 35 yaşındayım tam mutlu olma yaşlarım ziyan oldu 8 yılım heba oldu umarım artık iyileşir. Bana doktor ilaç tavsiyeniz olursa denemeye hazırım.
Yok ilaçla döktüm hep yakılsa da cıkıyormus zatenBağışıklık mı düşüyor acaba 8 yıldır olması çok üzücü rabbim şifa versin yaktırma koter mi yapıldı
Gümüş suyu içmedim ama kremini sürdüm propolis de yıllar önce kullanmıştım
Sizde de mi siğiller varBağışıklığı Güçlü tutmak gerekiyor, illa ki takviyeleri araştırmışsındır. Bu süreçten geçip atlatan arkadaşlar varsa diye yorum yapıyorum (hiç erkek arkadaşı olmayıp bende de benzer durumlar var)
Gümüş suyu ve propolis öneriliyor
Yok yok biyopsi yapılınca siğil olduğu görünüyor . Bundan anlyann doktor yok bagısklığı yükselt diyip gönderiyolarHPV poxitif mi çıkıyor vajinanın yapısıni HPV sanıyor olabilir misiniz
Bir doktor siğil dedi bir doktor değil dedi bekar olduğum için smear yapmadılarSizde de mi siğiller var
Bağışıklık yüksekse çıkmıyor ben koter yaptırdımYok ilaçla döktüm hep yakılsa da cıkıyormus zaten![]()
Ya bende şüphelenip gittim oranın yapısı dedi belki siğil yok HPV var olabilirYok yok biyopsi yapılınca siğil olduğu görünüyor . Bundan anlyann doktor yok bagısklığı yükselt diyip gönderiyolar
Elma sirkesi sürün bantlayin önce beyazlatir sonra yok eder. Genital bölge temizliğinide sirkeli su ile yapın ki elinizle tekrardan yaymayinO kadar bıktım ki 8 yıldır başıma gelenler saçmasapan doktorlar para tuzakları yazmaya mecalim kalmadı gerçekten, Resmen kimseyle temas kurmuyorum wc den cıkarken bile kolonya sıkıyorum başkasına geçmesin diye iyice kafayı yemiş durumdayım. Doktorlar anlamıyor ancak biyopside ortaya çıkıyor siğil olmayan yerde bile kondilom sonucu çıkıyor her şeyi kullandım tavsiyelere uydum sadece 1 ilaç var sürünce 1 güne döküyor ama yıllardır bıktım şuan idrar deliğimin içine kadar uzandı. Doktorlar da normal doku deyip geçtikleri için kendi kendime çare bulmaya ve depresyona girmeye devam ediyorum. kaşıntılarım bitmek bilmiyor. Bakireyim bunu bana bulaştıran tam bir pislikmiş başka şeyler de bulaştı mı diye baktıramıyorum. İnsan bi hata yapar ama bunun cezası yıllarca sürmemeli idi. Yakınlarda çok sevdiğim bir adamla sadece 1 kez temasta bulundum ona da bulaştı mı diye düşünmekten delireceğim. Çok zor gerçekten 35 yaşındayım tam mutlu olma yaşlarım ziyan oldu 8 yılım heba oldu umarım artık iyileşir. Bana doktor ilaç tavsiyeniz olursa denemeye hazırım.
O kadar bıktım ki 8 yıldır başıma gelenler saçmasapan doktorlar para tuzakları yazmaya mecalim kalmadı gerçekten, Resmen kimseyle temas kurmuyorum wc den cıkarken bile kolonya sıkıyorum başkasına geçmesin diye iyice kafayı yemiş durumdayım. Doktorlar anlamıyor ancak biyopside ortaya çıkıyor siğil olmayan yerde bile kondilom sonucu çıkıyor her şeyi kullandım tavsiyelere uydum sadece 1 ilaç var sürünce 1 güne döküyor ama yıllardır bıktım şuan idrar deliğimin içine kadar uzandı. Doktorlar da normal doku deyip geçtikleri için kendi kendime çare bulmaya ve depresyona girmeye devam ediyorum. kaşıntılarım bitmek bilmiyor. Bakireyim bunu bana bulaştıran tam bir pislikmiş başka şeyler de bulaştı mı diye baktıramıyorum. İnsan bi hata yapar ama bunun cezası yıllarca sürmemeli idi. Yakınlarda çok sevdiğim bir adamla sadece 1 kez temasta bulundum ona da bulaştı mı diye düşünmekten delireceğim. Çok zor gerçekten 35 yaşındayım tam mutlu olma yaşlarım ziyan oldu 8 yılım heba oldu umarım artık iyileşir. Bana doktor ilaç tavsiyeniz olursa denemeye hazırım.
Hpv pozitif cikiyormus bendeki papilla gibi ki vajinada olabiliyormuş kaşıntı falan yokYok ilaçla döktüm hep yakılsa da cıkıyormus zaten![]()