• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv sonucum çıktı

adalunayto

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
18
Şu an 26 yaşındayım En son 2020 yılında 20 yaşında ilk tanıştım Hpv ile tip 6 ve siğil mevcuttu yakıldı ve şükür tekrarlamadı üç doz aşılıyım ve 5 yıldır hiç Hpv testi vermemiştim 3 yıllık evliyim 5 yılldır birlikteliğim ve 1 çocuğum var yeni doğum yaptım 5 yıl sonra korkarak test verdim ve sonucum çıktı tip 53 pozitif doktorum 1 sene yada 6 ay sonraya takip verdi negatif için neler yapmalıyım

Şu an 26 yaşındayım En son 2020 yılında 20 yaşında ilk tanıştım Hpv ile tip 6 ve siğil mevcuttu yakıldı ve şükür tekrarlamadı üç doz aşılıyım ve 5 yıldır hiç Hpv testi vermemiştim 3 yıllık evliyim 5 yılldır birlikteliğim ve 1 çocuğum var yeni doğum yaptım 5 yıl sonra korkarak test verdim ve sonucum çıktı tip 53 pozitif doktorum 1 sene yada 6 ay sonraya takip verdi negatif için neler yapmalıyım
Smear da ne çıktı

Bağışıklığı güçlü tutmak gerekiyor propolise başlayın bence. Bir de imkan varsa 3 doz gardasil olmanızı öneririm en azından diğer tiplere karşı korursunuz kendinizi..

Bağışıklığı güçlü tutmak gerekiyor propolise başlayın bence. Bir de imkan varsa 3 doz gardasil olmanızı öneririm en azından diğer tiplere karşı korursunuz kendinizi..3 doz
Bağışıklığı güçlü tutmak gerekiyor propolise başlayın bence. Bir de imkan varsa 3 doz gardasil olmanızı öneririm en azından diğer tiplere karşı korursunuz kendinizi..
3 doz aşılıyım 2020 den beri

Smear almadı doktorum Hpv sonucuna göre isterim demişti ama ben yine onu da yaptıracağın
Ben yaptırdım . Lsıl gemişti Kolposkopi oldum sonra cın 2 geldi . Kendimi çok yıprattım 1 ay oldu . Leep olmam lazımmış bazı doktorlar da konizasyon diyor . Çok üzüldüm ama toparlamaya çalışıyorum . Çok yorucu bi döneme başladık ama herşey allahtan inşaallah bi an önce hepimiz kurtulalım

O zaman ilk dediğime geliyoruz. Bağışıklık yüksek olduğu sürece atarsınız diye düşünüyorum biraz zaman alıyor sadece. Acil şifalar dilerim

Sigara kullanıyorsanız bırakmamız lazım ben bırakamadım 2 paket içiyordum 1 aydır günde 10 Tane içiyorum ama bi türlü tamamen bırakamadım . Sstresle beraber bırakmak da zor oluyor ama başaracağız hepimiz

Eşinizden önce cinsel ilişki yaşadınız mı

Ben yaptırdım . Lsıl gemişti Kolposkopi oldum sonra cın 2 geldi . Kendimi çok yıprattım 1 ay oldu . Leep olmam lazımmış bazı doktorlar da konizasyon diyor . Çok üzüldüm ama toparlamaya çalışıyorum . Çok yorucu bi döneme başladık ama herşey allahtan inşaallah bi an önce hepimiz kurtulalım
Hpv testinde mi öyle görüldü

Sigara kullanıyorsanız bırakmamız lazım ben bırakamadım 2 paket içiyordum 1 aydır günde 10 Tane içiyorum ama bi türlü tamamen bırakamadım . Sstresle beraber bırakmak da zor oluyor ama başaracağız hepimiz
Ben alkol sigara kullanmıyorum hiç te içmedim

Hangi tip var sizde

Merhaba geçmiş olsun aşılı olduğunuz halde ilerleme söz konusumu dr bu konuyla ilgili bişey dedi mi aşı nın mutlaka iyi yönde etkisi olacaktır diye düşünmek istiyorum boşuna olmadık inşallah bide aşıya güvenerek hareket etmemek mi gerekir ki

Merhaba geçmiş olsun aşılı olduğunuz halde ilerleme söz konusumu dr bu konuyla ilgili bişey dedi mi aşı nın mutlaka iyi yönde etkisi olacaktır diye düşünmek istiyorum boşuna olmadık inşallah bide aşıya güvenerek hareket etmemek mi gerekir ki
Ben 5 yıldır aşılıyım tip 53 yoktu 6 vardı tek onzamab 5 yıldır da test yapmamıştık zaten yaşımdan dolayı Şimdş 53 çıktı ama koruyor bence yine

Çapraz etki yaparak koruyor diye söylüyor hocalar inşallah öyledir
Siz bu konuda yaşayan biri olarak yazarsanız sonuçlarınızı bize emsal olur. Tahmini ne zaman aldınız tip 53 ü şuan hangi aşamada bunlar önemli bilgilendirirseniz iyi olur bizi de aşıya güvenip testlerimizi ihmal etmeyelim

Çapraz etki yaparak koruyor diye söylüyor hocalar inşallah öyledir
Siz bu konuda yaşayan biri olarak yazarsanız sonuçlarınızı bize emsal olur. Tahmini ne zaman aldınız tip 53 ü şuan hangi aşamada bunlar önemli bilgilendirirseniz iyi olur bizi de aşıya güvenip testlerimizi ihmal etmeyelim
Yani inan bilmiyorum tip 6 ydı bende tek zaten evliyim ve tek eşliyim Bikaç gün önce öğrendim bence aşı koruyor ben öyle düşünüyorum

Geçmiş olsun Smear testi yanıltabiliyor.Onun yerine kolposkopi olup hangi aşamada oldugunuzu ögrenın

Geçmiş olsun Smear testi yanıltabiliyor.Onun yerine kolposkopi olup hangi aşamada oldugunuzu ögrenın
Doktorum simire testinin yanıltıcı olduğunu söyledi sadece HPV tipleme testi yaptırdık tüm tiplerine bakıldı çıkan sonuca göre simire testi alırız dedi sadece tip 53 çıktı o da orta risk yani muhtemel risk grubunda ama düşük riskli gibi dedi seneye tekrar HPV test istedi bu arada ben beş yıldır da hiç test vermemiştim o detayı da atlamayayım hiç test vermedim yani eğer beş seneden beri olsaydı farklı tiplerle çıkar dedi muhtemelen yeni oluşmuş dedi aklıma da kötü şeyler getirmek istemiyorum açıkçası umarım yeneriz ya simire testi yaptırmama gerek var mı sizce

Back
X