Merhaba yeni katıldım Foruma katılma bedenimde bu illet hastalik doğumdan sonra test verdim ve tıp 16 olduğumu öğrendim iki gündür gözüme uyku girmiyor çok çaresizim ve çok korkuyorum bundan sonraki süreçte ne yapacağım doktor değişikliğine gideceğim en başta daha doktora gitmedim
Merhabalar geçmiş olsun, sakin olun lütfen, hepsi geçecek
Geçen hafta tip 18' den negatife dönmüş biri olarak paylaşmak isterim. Hpv ile Mücadelem 15 AY sürdü.
Burada paylaştığım tüm bilgiler en önemli hocalardan edindiğim yorumlardır bunu özellikle belirtmek isterim.
Eveett bu süreçte, doktor kontrollerimi hiç aksatmadım, partnerimle aramızda pinpon etkisi oluşmaması ilişki de bulunacağım vakit;
prezervatif ile KORUNDUM, zaten tek partnerli biriyim ve nişanlıyım, bu virüsü nişanlımdan önce beraber olduğum birinden almıştım maalesef.
En önemlisi; hastalığı geriletmesi ile ilgili çalışmaları yapılmış olan;
aşılarımı hemen tamamladım.
Sigara kullanımım hiç yoktu o konuda şanslıydım. Bağışıklığın dostu olan ve vajinal bölgeye kan akışı sağlanması gerekliliğini paylaşan doktorumu dinleyerek; her fırsatta yürüdüm, her gün
spor yapmaya özen gösterdim.
Her gün bir bardak aktardan aldığım
açık yeşil çayı demleyip içtim. Her gün bir bardak
kefir tükettim.
Takviye olarak ise; önümde ki zamanın uzun olacağını bildiğimden; dönüşümlü olarak aşağıda yer alan bir kaç çeşit takviyeyi doktor takviyesi ile kullandım;
Bu işin en önemli noktası olan;
D vitaminini ihmal etmedim, çünkü doktorum D vitamini değerini 50'nin altına düşürmeyelim, hatta 100' e kadar çıkaralım demişti, bunu kan tetkikleri yaptırarak takip ettim ve sonuçlarıma göre
D- Colefer tablet alarak D vitamini değerimi kontrol altında tuttum ( D vitamini değerinize hastanede baktırıp, ilacı eczaneden reçetesiz olarak da alabiliyorsunuz )
Ocean Methyl Balance kullandım
Allergo Vita Glucan - Üçlü karışım, C vitamini, Beta Glukan, Çinko
Magnezyum
Duo Balance BV
Son olarak mayıs ayında hiç bir faydası yok denilse de; şansımı deneyip
1 kutu Favron markasının AHCC' ürününü aldım, bu ay Negatif olduğumu öğrendim