HPV SORU

acelyadayankizim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
83
28
3
21
kızlar selam daha önce başlık açmıştım hpv ile ilgili altı aylık süreç sonucu testimi verdim ve negatife döndüğümü öğrendim bununla ilgili süreçte yaptıklarımı ya da en azından mental olarak yaşadıklarımı anlattığım bir yazı yazıcam kendime sözümdür ama ondan önce şunu sorsam şu an hpv vücudumdan tamamen gitmiş oluyor mu yoksa uykuda mı kalıcak bağışıklığım düşerse mesela yine pozitif mi olucak

Geçmiş olsun, hem test sonuçlarının yanlış çıkma ihtimaline karşılık hem de hpv virüsünün saçma bir şekilde tekrar ortaya çıkabilmesi nedeniyle; bu alanın en önemli hocaları, 2 kez üst üste hpv testi negatifliği görmeyi ve bunun yanında 3 kez de üst üste smear testinin verilerek temiz sonuç alınması gerekliliğini paylaşmaktadırlar.

kızlar selam daha önce başlık açmıştım hpv ile ilgili altı aylık süreç sonucu testimi verdim ve negatife döndüğümü öğrendim bununla ilgili süreçte yaptıklarımı ya da en azından mental olarak yaşadıklarımı anlattığım bir yazı yazıcam kendime sözümdür ama ondan önce şunu sorsam şu an hpv vücudumdan tamamen gitmiş oluyor mu yoksa uykuda mı kalıcak bağışıklığım düşerse mesela yine pozitif mi olucak
Merhaba yeni katıldım Foruma katılma bedenimde bu illet hastalik doğumdan sonra test verdim ve tıp 16 olduğumu öğrendim iki gündür gözüme uyku girmiyor çok çaresizim ve çok korkuyorum bundan sonraki süreçte ne yapacağım doktor değişikliğine gideceğim en başta daha doktora gitmedim

Geçmiş olsun siz de hangi tip vardı Kolposkopi ya da leep oldunuz mu
Bir kaç defa negatif görürseniz arka arkaya negatif olduğunu söylüyorlar
45 vardı üç smear verdim üçü de temiz geldi doktor düzenli olarak yumurtalık ve rahmime de bakıyordu onlarda temizdi kolposkopi yapmadı doktorum yaşım genç olduğu için leep gerektiren bir durumda olmadı smear sonucumu bekliyorum hpv ondan önce çıktı tek bir tip vardı zaten o da negatif gelmiş bu testte smear sonucumu öğrenmeye gittiğimde doktorumla tekrar konuşucam bu kesinlik konusunuda ama hpv için altı ayda bir test vereyim o zaman yine

Negatife dönerken neler yaptığınızı merak ediyorum, bir de son dediğinizi ben de seni çok merak ediyorum uykuya mı yatıyor tamamen yok oluyor mu

Merhaba yeni katıldım Foruma katılma bedenimde bu illet hastalik doğumdan sonra test verdim ve tıp 16 olduğumu öğrendim iki gündür gözüme uyku girmiyor çok çaresizim ve çok korkuyorum bundan sonraki süreçte ne yapacağım doktor değişikliğine gideceğim en başta daha doktora gitmedim
Hiç endişelenmeyin onun Allah korusun kansere çevirme süresi çok uzun zaten. Benim de 18 vardı cin 1 çıkmıştı çok şükür negatif oldum. Benzer süreci yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum, dilerseniz özelden devam edelim, endişelenmeyin lütfen. İnanın buraya sırf bunun için üye oldum. O süreçte o kadar okudum ki burayi

Merhabalar geçmiş olsun, sakin olun lütfen, hepsi geçecek:KK200:

Geçen hafta tip 18' den negatife dönmüş biri olarak paylaşmak isterim. Hpv ile Mücadelem 15 AY sürdü.

Burada paylaştığım tüm bilgiler en önemli hocalardan edindiğim yorumlardır bunu özellikle belirtmek isterim.

Eveett bu süreçte, doktor kontrollerimi hiç aksatmadım, partnerimle aramızda pinpon etkisi oluşmaması ilişki de bulunacağım vakit; prezervatif ile KORUNDUM, zaten tek partnerli biriyim ve nişanlıyım, bu virüsü nişanlımdan önce beraber olduğum birinden almıştım maalesef.

En önemlisi; hastalığı geriletmesi ile ilgili çalışmaları yapılmış olan; aşılarımı hemen tamamladım.

Sigara kullanımım hiç yoktu o konuda şanslıydım. Bağışıklığın dostu olan ve vajinal bölgeye kan akışı sağlanması gerekliliğini paylaşan doktorumu dinleyerek; her fırsatta yürüdüm, her gün spor yapmaya özen gösterdim.

Her gün bir bardak aktardan aldığım açık yeşil çayı demleyip içtim. Her gün bir bardak kefir tükettim.

Takviye olarak ise; önümde ki zamanın uzun olacağını bildiğimden; dönüşümlü olarak aşağıda yer alan bir kaç çeşit takviyeyi doktor takviyesi ile kullandım;

Bu işin en önemli noktası olan;
D vitaminini ihmal etmedim, çünkü doktorum D vitamini değerini 50'nin altına düşürmeyelim, hatta 100' e kadar çıkaralım demişti, bunu kan tetkikleri yaptırarak takip ettim ve sonuçlarıma göre D- Colefer tablet alarak D vitamini değerimi kontrol altında tuttum ( D vitamini değerinize hastanede baktırıp, ilacı eczaneden reçetesiz olarak da alabiliyorsunuz )

Ocean Methyl Balance kullandım
Allergo Vita Glucan - Üçlü karışım, C vitamini, Beta Glukan, Çinko
Magnezyum
Duo Balance BV

Son olarak mayıs ayında hiç bir faydası yok denilse de; şansımı deneyip 1 kutu Favron markasının AHCC' ürününü aldım, bu ay Negatif olduğumu öğrendim :nazar:

Son düzenleme:
Back
X