- 21 Ekim 2020
- 1.214
- 356
- 73
- 24
Neden tedavi görüyorsun canım ne TedavisiAmin canim evliyim cocugum yok :) tedavi görüyorum ama ara vermeyi düsnyrm cok yiprandim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden tedavi görüyorsun canım ne TedavisiAmin canim evliyim cocugum yok :) tedavi görüyorum ama ara vermeyi düsnyrm cok yiprandim
Canım 9 u Türkiye’de yok diyolar evet 4 lu bile bence pahalı . Yanı biz Suan sen 1. Ben 2. Dozu olduk ya yine az da olsa koruma sağlar mi sigile karşı ve aşının üstünde yazan rakamlara karşıSmear ile hpv çıkmaz zaten. Smearde sadece hücresel değişiklik var mı yok mu diye bakılır. Hpv testi için özel başka sürüntü alıyorlar. Aşının koruyuculuğu şöyle mevcutta bulunan hpv virüsü için bir işe yaramaz fakat hpv nin bir sürü türü olduğundan diğer türlerden seni korur. Ben 4 sayılı olandan oldu. Bir de 9 sayılı mi ne varmış onun bir dozu 5000 TLo yüzden onu olamadım. O daha etkiliymis. Ağır bir iğne zaten aşı olurken kolumu yakmıştı baya. 2. Dozu daha ağır dedi doktorum
Evet korur ama tüm dozları, olunması gereken tarihlerde tamamlamak etkiliğini arttırır. 9 u var bazı doktorlarda ama çok pahalı olduğu için sipariş üzerine getiriyorlar genelde.Canım 9 u Türkiye’de yok diyolar evet 4 lu bile bence pahalı . Yanı biz Suan sen 1. Ben 2. Dozu olduk ya yine az da olsa koruma sağlar mi sigile karşı ve aşının üstünde yazan rakamlara karşı
Cocuk icin canim olsun diye ama ara vermeye karar verdim cok hormon yükledim vucuduma ilac filan bi kendi haline birakcam artik adet düzensizligi polikstik over var kilo filanNeden tedavi görüyorsun canım ne Tedavisi
Tam tarihlerden kastın nasıl yani ben sana oldugum tarihi diyim bana der misin doğru tarihlerde olmuşsun olmamışsın diye :)Evet korur ama tüm dozları, olunması gereken tarihlerde tamamlamak etkiliğini arttırır. 9 u var bazı doktorlarda ama çok pahalı olduğu için sipariş üzerine getiriyorlar genelde.
Canım sana güzel bir tavsiyede bulunacağım özelden yazıyorum .Cocuk icin canim olsun diye ama ara vermeye karar verdim cok hormon yükledim vucuduma ilac filan bi kendi haline birakcam artik adet düzensizligi polikstik over var kilo filan
Doktorun bana dedigi ilk doz yapıldıktan sonra ikici dozu bir ay sonra olman gerekiyor. 3. Dozu ise 6 ay sonra. Etkinliği için tarihleri kaçırma dediTam tarihlerden kastın nasıl yani ben sana oldugum tarihi diyim bana der misin doğru tarihlerde olmuşsun olmamışsın diye :)
İlk doz 28 Ocak ikinci doz 30 Mart
Valla bana da ilkin üstünden bir ay geçmesi gerekiyor ikinci ayda olacaksın demişti bilemedim ki Suan niye öyle olduDoktorun bana dedigi ilk doz yapıldıktan sonra ikici dozu bir ay sonra olman gerekiyor. 3. Dozu ise 6 ay sonra. Etkinliği için tarihleri kaçırma dedi
Doktorun bana dedigi ilk doz yapıldıktan sonra ikici dozu bir ay sonra olman gerekiyor. 3. Dozu ise 6 ay sonra. Etkinliği için tarihleri kaçırma dedi
Doktorun bana dedigi ilk doz yapıldıktan sonra ikici dozu bir ay sonra olman gerekiyor. 3. Dozu ise 6 ay sonra. Etkinliği için tarihleri kaçırma dedi
Canım burda da yazıyor ben kendi tarihlerimi sana yanlış söylemişim
Devlet hastanesi ücretsiz bakıyorKızlar hpv testi yaptıran var mi ? Varsa ücretleri nasıl bilgi verebilir misiniz yaptırmayı düşünüyorum da
Doğrudur. Korur yani seni geçirmemiş olduğun hpvlerdenCanım burda da yazıyor ben kendi tarihlerimi sana yanlış söylemişim
İlk doz 28 ocak
İkinci 4 Mart yanı üstünden 2 ay 3 gün geçmiş
30 yaş altına bakmıyorDevlet hastanesi ücretsiz bakıyor
Eminmisiniz siz?30 yaş altına bakmıyor
Sen bi an 1 ay sonra dedin ya ben bi an tedirgin oldum acaba yanlış zamanda mi vuruldum diyeDoğrudur. Korur yani seni geçirmemiş olduğun hpvlerden
Siz gebe değil miydiniz yanlış mı hatırlıyorumAllah’a sukur bir sıkıntım yok canım hormonlarda da sıkıntı çıkarsa ilaçla düşürüyorlar canım doktor ultrasonda yumurtan ve rahmin güzel diyor tabiki rahim filmi çektirmeden tam bisey var mi yok mu bilemem Allah tum Kadınların derdini sıkıntısını hafifletsin yok etsin inşallah olmayana versin isteyen herkese en kısa en hayırlı zamanda nasip etsin sen evli misin canım var mi çocuğun![]()
Sanırım yanlış hatırlıyorsunuz değildim hiç çocuğum olmadı hiç denemedim Eylül gibi düşünüyorum bazı sebeplerden ötürü sanırım Allah soylettiSiz gebe değil miydiniz yanlış mı hatırlıyorum
O kadar etkilemez diye düşünüyorum ama doktora sormak gerek tabi. Benim doktorum 1 ay sonra dedi 2. Dozu :/ neye göre belirleniyor acaba tarihSen bi an 1 ay sonra dedin ya ben bi an tedirgin oldum acaba yanlış zamanda mi vuruldum diyeilkinden iki ay sonra diyor ya ben iki ay 3 gün sonra vuruldum bu 3 gün problem olurmu ki
![]()