Hpv test ücretleri ?

O kadar etkilemez diye düşünüyorum ama doktora sormak gerek tabi. Benim doktorum 1 ay sonra dedi 2. Dozu :/ neye göre belirleniyor acaba tarih
Yanı bilemedim ki gardasil kullanım klavuzunda da iki ay sonra diyor tuhaf 🙄 sen bir daha sor bence canım doktora

Eminmisiniz siz?
ben 8 ay önce eğitim ve araştırma hastanesinde jinekoloji bölümünde hem hpv hem smear yaptırdım. Tek bir siğilim vardı o sebeple ve 25 yaşındayım🤷🏼‍♀️
Benim smear ascus, kolposkopi temiz çıkıyor. Eğitim araştırma Hastanesi benim gittiğimde fakat yapmadılar. Belki siğil var diye yaptılar sana. Ketem'de yapıyor ama orası da 30 yaş altına yapıyor.

Benim smear ascus, kolposkopi temiz çıkıyor. Eğitim araştırma Hastanesi benim gittiğimde fakat yapmadılar. Belki siğil var diye yaptılar sana. Ketem'de yapıyor ama orası da 30 yaş altına yapıyor.
Olabilir bilemiyorum.
Benimde herseyim temiz cıktı hpv değilmiş ama aile hekimide hpv smear bakıyor ve yaş sınırı söylemedi hekimim bana.

Sanırım yanlış hatırlıyorsunuz değildim hiç çocuğum olmadı hiç denemedim Eylül gibi düşünüyorum bazı sebeplerden ötürü sanırım Allah soyletti 🙈🥰 insallah bir gün buraya güzel haberler vermek nasip olur
Umarım gönlünüzce olur herşey Allah yardımcın iz olsun

Back
X