• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv testi

papatyakiz58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhabalar gebelik planlaması yaparken smear. Ve Hvp testi verdim 10 sonra pozitif olduğumu öğrendim hemen özel bir laboratuvara gittim tekrardan HP’ye verdim bu kez negatif geldi ilk verdiğim pozitifyn 16:18 dışında yazıyordu doktorum bir yıl sonra tekrardan HPV testi vermemi söyledi ben bu arada ilk doz aşımı oldum. Bu aşılara çok güvenemiyorum. Ve ayrıca aşı olup da gebelik sonrası bebekte veya kendinde bir sorun olan oldu mu?

beta glikan aldım
D vitamini
Magnezyum
Demir alıyorum
Sağlıklı beslemiyorum
Başka ne yapmam lazım
Bağırsak için Probiyotik alsam mı ?

Merhabalar gebelik planlaması yaparken smear. Ve Hvp testi verdim 10 sonra pozitif olduğumu öğrendim hemen özel bir laboratuvara gittim tekrardan HP’ye verdim bu kez negatif geldi ilk verdiğim pozitifyn 16:18 dışında yazıyordu doktorum bir yıl sonra tekrardan HPV testi vermemi söyledi ben bu arada ilk doz aşımı oldum. Bu aşılara çok güvenemiyorum. Ve ayrıca aşı olup da gebelik sonrası bebekte veya kendinde bir sorun olan oldu mu?
Merhaba benimde 2 martta verdigim testte diger tip pozitif cıktı ama özelde verdigim testte yüksek riskli grupdaki tiplere bakılmış hepsi negatif .Diger tip olarak hangilerini kapsadıgını doktorunuza sordunuz mu?

Özelden 24 tipe bakılmış negatif devlette 14 tipe bakılmış pozitif geçen hafta Kolkoskopi oldum parça alındı pozitif çıkar yerde oldum . Hocada kötü birşey yok mantarda olabilir dedi en kötüsü cin 1 çıkar takip olursun dedi

Özelden 24 tipe bakılmış negatif devlette 14 tipe bakılmış pozitif geçen hafta Kolkoskopi oldum parça alındı pozitif çıkar yerde oldum . Hocada kötü birşey yok mantarda olabilir dedi en kötüsü cin 1 çıkar takip olursun dedi
Sonuç çıkınca bizede haber verin.inşallah cin1 de cıkmaz.

Merhaba kolkoskopide temiz geldi cin 1 falan değil Ocak ta tekrar test verdi doktor Hvp ve smear sizce gebe iken smear aldırmak doğru olur mu ?
Merhaba cok sevindim,vitaminlerinizi yükseltin bu süreçde.Hamileyken smear vermekde bi sıkıntı olmaz ama cin yokmuş dogumdan sonrada test verebilirsiniz.Doktorunuza danısın yinede

Ben korkuyorum ya önce değerlerim normale dönsün diye uğraşıyorum bakalım .
Demir
D vitamin
B12
Folik asit
Kullanıyorum biraz düzelmesi lazım.. çokta ila aldım üzerine gebe olmam bilmiyorum korkuyorum daha erken test versem acaba sonucu etkiler mi özeller 6 ay beklemek yeterli diyor devlet bir yıl sonra tekrar test istiyor ? Anlamış değili.

Geçmiş olsun devlette sonucunuz ne kadar sürede çıktı acaba benim 2.5 ay oldu hala sonuç yok dr 3 ayı bulur demişti ama çok geç bir süre herkesin aynı mı merak ettim

Tam 1 ay oldu çıkmış sonucum e nabıza yansıyor zaten birde bitane parça alındı benden sizde kaç tane alındı ?

Sormadım dr 3 ayı bulur diye ama arasam da zaten devlet hastanesi ulaşabileceğimi pek sanmıyorum

E nabızdan patoloji sonuçlar kışında görünüyor ordan bakın isterseniz
Benim enabız bozuk sanırım merak edip bu zamana kadar olan tüm patoloji sonuçlarına bakıyım dedim tıklamaya calışıyorm hiçbiri tıklanmıyor. Sadece smear yazıyor mesela sonuc yok

Ben korkuyorum ya önce değerlerim normale dönsün diye uğraşıyorum bakalım .
Demir
D vitamin
B12
Folik asit
Kullanıyorum biraz düzelmesi lazım.. çokta ila aldım üzerine gebe olmam bilmiyorum korkuyorum daha erken test versem acaba sonucu etkiler mi özeller 6 ay beklemek yeterli diyor devlet bir yıl sonra tekrar test istiyor ? Anlamış değili.
Bende devlete gidiyorum 6 ayda bir teste çagırıyorlar.

Back
X