Hpv testinde düşük riskli tip gelme ihtimali ne kadar?

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.554
2.981
333
15 anogenital HPV tipi yüksek riskli olarak belirlenmiştir: 16,18,31,33,35,39,45,51,52,56,58,59,68,73,8
Üç HPV tipi ise ‘olası’ yüksek riskli olarak kabul edilmektedir: 26,53,66.

Bu tipler dışında hpv tipi gelen var mı? Forumlarda herkeste yüksek riskli tiplerin geldiğini gördüm bu zamana kadar

Aynen, ya negatif ya yuksek riskli geliyor gordugum kadariyla.Bwnimki de 1 ay oldu hala sonuc gelmedi e nabizdan mi takip edebiliyoruz??

Tek tip mi geldi yani ? Bir de genital bölge tuvaletten sonra illaki yıkanıyor. İki gün hiç yikamamis olarak mi testi yaptırdınız?
tek tip geldi evet diğer konuyla ilgili bana bir bilgi vermediler özelde yaptırmak için gitmiştim ama fiyat biraz pahalı gelince doğum hastanesinde yaptırdım dr da öyle bir bilgi vermedi

tek tip geldi evet diğer konuyla ilgili bana bir bilgi vermediler özelde yaptırmak için gitmiştim ama fiyat biraz pahalı gelince doğum hastanesinde yaptırdım dr da öyle bir bilgi vermedi

Eklentiler

• 9- Rahim Agz_ Kanseri Brosuru 1-2-2.webp
    79,6 KB · Görüntüleme: 41
Peki sizde siğil var mı? Hpv geçen kişide siğil var mıydı? Bende siğil yok ve tehlikeli tiplerin gelmesinden o kadar korkuyorum ki anlatamam

hazne yıkanmamış olmalı diyor, vajina içini zaten hiç yıkamamak gerek. dışını yikamanin rahim ağzı taraması pek mümkün gelmedi bana

Peki sizde siğil var mı? Hpv geçen kişide siğil var mıydı? Bende siğil yok ve tehlikeli tiplerin gelmesinden o kadar korkuyorum ki anlatamam
bende siğil yok ama eşimde var eşimden geçti zaten. korkulacak bişey yok gidin yaptırın gelecek sonuca göre duruma bakarsınız umarım riskli tip gelmez ama negatife dönen çok fazla insan var içinizi karartmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…