Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Trenyola güvenmeyın lütfen.instagramda ademoğlu.adam sayfasından temin ettim.GüvenılırNormal gumussuyu oiur dimi trendyoldan aldim
Aldıgınız site nekadar güvenılır ? Aradıgınızda muhattab olan bilgi veren var mı ? Benim aldığım yer aylardır her aramama her mesajıma anında cevap verıyor.Adreslerı belliYani isemiyoruz suyu disari cikartmiyoruz ben trendyoldan normal gumussuyu aldim o olurmu
Guveniyorum ama
İnş sizede şifa olur.Normalde 4 ay kullanım yetecektır ama yanlış kullandıgım için 2 ay daha uzadı 6 ay kullanmış oldum.yanlış kullanmama rahmen ıkı tıpden biri ve cin1 gitmişti sonrada diğeri gitti.Yanlış kullanımı nasıl mı yaptım;şırıngayla vajinaya sıkınca hemrn sırıngayı çekmemek gerekmiş, ben çekıyordum su dışa akıyordu.Yani şırınga tıpa görevi yapacak şekılde 30dk ayaklar dik beklemek gerekmiş.Tabi ki gerçekten kullandım.Herkes negatıfe dönsün çok isterim.o instagram sayfasının adını vermemdeki amaç ben o sayfadaki üründende satıcısındanda memnun kaldım güven sağladı bana. Gümüş suyu çok bilinen bişey degil sırf yardımcı olmak amacım … Başka güvendiğiniz yerdende temin edebilirsiniz.
Gümüş kullandım ama kan degerlerım içinde vitaminler kullandım.Kefir içtim, sağlıklı beslenmeye özen gösterdim.
Gercekten bana inanilmaz umut oldunuzİnş sizede şifa olur.Normalde 4 ay kullanım yetecektır ama yanlış kullandıgım için 2 ay daha uzadı 6 ay kullanmış oldum.yanlış kullanmama rahmen ıkı tıpden biri ve cin1 gitmişti sonrada diğeri gitti.Yanlış kullanımı nasıl mı yaptım;şırıngayla vajinaya sıkınca hemrn sırıngayı çekmemek gerekmiş, ben çekıyordum su dışa akıyordu.Yani şırınga tıpa görevi yapacak şekılde 30dk ayaklar dik beklemek gerekmiş.Tabi ki gerçekten kullandım.Herkes negatıfe dönsün çok isterim.o instagram sayfasının adını vermemdeki amaç ben o sayfadaki üründende satıcısındanda memnun kaldım güven sağladı bana. Gümüş suyu çok bilinen bişey degil sırf yardımcı olmak amacım … Başka güvendiğiniz yerdende temin edebilirsiniz.
İyilesirsiniz inşCok sagolun ins bana da sifa olur. Ilk defa kullanicam ama tek umudum gumus suyu aslinda diger tum onerileri yaptim 2 senedir kurtulamadim yuksek tipli maalesef Cin 1 oldum simdiden