Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben asi komusunda cok kararsizim ya ozellikle covidden sonra. Etki etmedigini soyleyenlerde var. Vurulduktan sonra kotu etki alanlarda var. Iyilestim diyenlerde acayip kararsizim ve ne yapicam bilmiyorumAşının çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Aynı şekilde doktor da zaten leep yerine aşıyı ol bekleyelim demişti
Ben de yorumları okumaya geldimBen asi komusunda cok kararsizim ya ozellikle covidden sonra. Etki etmedigini soyleyenlerde var. Vurulduktan sonra kotu etki alanlarda var. Iyilestim diyenlerde acayip kararsizim ve ne yapicam bilmiyorum
Siz oldunuzmu aşı.Ben de yorumları okumaya geldim
Evet çok haklısınız fakat sorduğum tüm doktorlar hiçbir yan etkisi olmadığını ve bu virüste gerçekten iyileştirdiğini söyledi. Ben etkisi olduğunu düşünüyorum açıkçası. Annemde çok karşıydı ama artık küçük kardeşime de vurdurmak için bekliyoruz. İlerde o da yaşamasın bu sorunu en azından diyeBen asi komusunda cok kararsizim ya ozellikle covidden sonra. Etki etmedigini soyleyenlerde var. Vurulduktan sonra kotu etki alanlarda var. Iyilestim diyenlerde acayip kararsizim ve ne yapicam bilmiyorum
Ay emzirmeye bişey diyemem bilmiyorum doktorunuz daha iyi bilir . Ama sonuçta takip vermiş size negatifmiş testinizMerhaba bende hamile kalmak için rutin kontrol de hpv66 pozitif çıktı smear acsus çıktı kolposkopi oldum sonuç kronik servisit çıktı kolposkopi yapan dr tekrar smear almıştı oda negatif çıktı dr 1 yıl sonra kontrol dedi nasıl bi yok izlemem lazım hiç bir ilaç vermedi vitamin prpbolis yeşil çay içiyorum. Emziriyorum aşı ol dedi emzirirken aşı yapılıyor mu
Canan karatay hasan husnu eren gibi dr lar hpv asilarina pek sicak bakmiyolar. Covidde butun dr lar asi oneriyodu sonrasi malum. Benim doktorumda ol diyo ama okadar kararsizim ki ne yapacagimi bilmiyorum ya. Tam ikna ediyorum kendimi sosyal medyada onume cikiyo olmamamla alakali seyler. Sonra tekrar cayiyorumEvet çok haklısınız fakat sorduğum tüm doktorlar hiçbir yan etkisi olmadığını ve bu virüste gerçekten iyileştirdiğini söyledi. Ben etkisi olduğunu düşünüyorum açıkçası. Annemde çok karşıydı ama artık küçük kardeşime de vurdurmak için bekliyoruz. İlerde o da yaşamasın bu sorunu en azından diye
Kronik servisit için ne yapabilir acaba fikriniz varmıAy emzirmeye bişey diyemem bilmiyorum doktorunuz daha iyi bilir . Ama sonuçta takip vermiş size negatifmiş testiniz![]()
Gümüş suyu öneririmCin2 yim ve gecmiyor denemedigim sey kalmadi. Doktor 3 ay daha bekleyip sonrasinda sanirim leep yapacak. Deflagyn papil off imutor ahcc herseyi ictim kullandim. Cinsellik yok nasil gececek leepsiz
Bende de kronik servisit vardı dediklerim dışında bişey yapmadımKronik servisit için ne yapabilir acaba fikriniz varmı
Kullandim gecmediGümüş suyu öneririm
Ne kadar süre nasıl kullandınızKullandim gecmedi
7 ayNe kadar süre nasıl kullandınız
Öncelikle çok geçmiş olsun. Şifalar diliyorum.. Devlet hastanesi bana 2 ay sonraya gün vermişti. Bende beklemedim özel hastanede yaptırdım. Daha erken başladı sürecim. Eğer maddi manevi imkan varsa özel hastane öneririm. Tamamlayıcı sağlık sigortanız varsa özel hastaneler genelde karşılıyor.Çok geçmiş olsunbende beş gün önce hpv 56 ve 66 pozitif olduğumu öğrendim dünya başıma yıkıldı
yorumunuz bir nebze olsun iyi geldi
çarşamba günü onkoloji jinekoloji ye randevu verdi Ketem
her geçen gün kayıp aleyhime gibi geliyor özele gitmeliyim sizin fikriniz ne olur zaman kaybetmemek için
beş günde üç kilo verdim ne uyku ne yemek burdan herşeyi okuyorum bi an iyiyim daha çok kötüyüm Allah hepimiz için güzel kapılar açsın biran önce tertemiz olalım inşallah![]()
Merhaba geçmiş olsun hepimize . Hpv 52 pozitif Kolposkopi oldum . 4 parça alındı cın 1 çıktı bi alanda lokal cın 2 çıktı . Leep olmak zorunda mıyım istemiyorum aşı oldum ilaç kullanıyorumMerhaba. 1 yıldır bu sayfada hpv hakkında çok şey okudum ve artık bende yazmak istiyorum. Umarım birilerine umut olur....
27 yaşındayım. 2,5 yıllık evliyim. Geçen sene standart bir kadın doğum muayenesinde 2 aralık 2024 te verdiğim hpv testi sonucunda tip 56 ile karşılaştım. Şok oldum çünkü hiçbir belirtim ve şikayetim yoktu. Bunun sonucunda sultangazi haseki araştırma ve eğitim hastanesinde kolposkopi işlemi yaptırdım. Sonucunda cın 1 ve cın 2 çıktı. Kendi doktorum ister leep ile alalım istersen de bekleyelim aşılarını ol vs dedi ama bu süreçte cın 2 daha da yayılabilirdi. Bende başka doktorlarında fikirlerini almaya devam ettim. Bu süreçte 3 adet Gardasil 9 lu aşımı oldum. Iside Hpv adlı fitilden 4 ay süresince 4 paket kullandım, extra olarakta nutraxin markasının bağışıklık güçlendirici vitaminden ve magnezyumdan tüm kış kullandım. Hpv sonucumu öğrendiğimde Ocak 2025 ti ve sigarayı hemen bıraktım hiç ağzıma sürmedim. Temmuz ayından tekrar smear vermemi söyledi doktorum. Aşılarım bitmişti ve smear sonucum temiz geldi. Aralık 2025 te ise tekrar hpv testi vermemi söyledi. Bugün öğrendim ki sonucum negatifti. Bunu yazmak istedim çünkü bu süreçte çok korktum, endişelendim. Leep olursam ne olur, ya hiç geçmezse hpv vs diye içten içe insan kendini yiyor ve geceleri uyuyamadığım her gün bu sayfada hpv ile olan tüm yazıları okudum.
Bugün baktığımda ise şükürler olsun artık negatifim ve leep olmadan hpv yi yendim. Tüm kullandığım ilaçların, fitillerin , olduğum aşıların ve sigarayı bırakmamın bu süreçte hep yardımcı olduğuna inanıyorum. Sonuç ne olursa olsun içinizi ferah tutun , tüm güzel haber bekleyenlere umut olur inşallah yazdıklarım...
Merhaba. Doktorunuz en iyisini bilir tabi ki ne söyledi bilemem ama ben bekledim 6 7 ay kadar yani aşı olun ilaç kullanın tekrar smear verin isterseniz o zaman da hpv çıkarsa leep mecbur önerir doktordaMerhaba geçmiş olsun hepimize . Hpv 52 pozitif Kolposkopi oldum . 4 parça alındı cın 1 çıktı bi alanda lokal cın 2 çıktı . Leep olmak zorunda mıyım istemiyorum aşı oldum ilaç kullanıyorum
Ne kadar süre nasıl kullandınız
Yaptim. Ademoglu sayfasindanVajinal yıkama yaptınız mı ?
Bir de nereden aldınız ?
2 doktora gösterdim sonuçları . İlk gösterdiğim İstanbul’da özel bi klinik kurula sormuş Leep yapalım demişler . Sonra kendi doktoruma gittim Kolposkopi yapan biyopsiyi alan doktorum . O da 6 ay bekleyelim dedi.hpwash diye bi ilaca başaldım . 2 pakete yakın sigara içiyordum .şimdi sigarayı bırakmaya çalışıyorum günde 5 10 tane içiyorum tamamen bırakıcam İnşaallah . Öyle atlatmaya çalışalım başka ne yapabilirimMerhaba. Doktorunuz en iyisini bilir tabi ki ne söyledi bilemem ama ben bekledim 6 7 ay kadar yani aşı olun ilaç kullanın tekrar smear verin isterseniz o zaman da hpv çıkarsa leep mecbur önerir doktorda