- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi romantikchef
Merhaba kizlar, 16.01.2026 da hpv tip39 yüksek riskli pozitif olduğumu öğrendim. Smear sonucum da class1 yani temiz çıktı. Doktorum kolposkopi gerek görmedi. Açıkçası son 2 yıldır anlayamadığım şekilde geçmeyen vajinal mantarla uğraşıyordum. Her seferinde hassasiyet bitmeyen yoğun akıntılar vs vs derken hpv testi yaptırdım ne zaman kaptığımı bilmiyorum. maalesef herkes gibi ben de başta çok endişeliydim hiçbir fikrim yoktu ama bu süreçte en önemli şey psikoloji ve stresi yönetmek. Öncelikle hemen abay pharma marka ahcc aldım. Önce günde 4 adet içiyordum fakat şu an 6 adetle devam ediyorum çünkü dozu 3 gr olması gerekiyormuş. Nutraxin marka vitamin aldım c,d,zinc. Ocean resveratrol ve değişken markalarda kullandığım ama her gün içtiğim vajinal probiyotik kullanıyorum. Sigarayı günde 2 paket içiyordum hemen bıraktım ama vozol gibi şeylerden vazgeçemiyorum
az da olsa iciyorum. Olabildiğince yürüyüs yapıp hareket etmeye çalışıyorum. Balık yağı ve propolis önerenler de var onları da almayı düşünüyorum. Eğer aynı süreçten geçenler ya da bilgisi olanlar varsa fikir alabilir miyim? Bilenler bilir bu süreçte utanıp kimseye bir şey sorulmıyor. Yanlış ya da eksik yaptığım bir şey varsa öğrenmek isterim. Ha bir de ahcc time health kullanmışlar genelde fiyatı abay markasına göre daha uygun ve 120 adet. cok masraflı bir tedavi zaten. Eğer güvenilirse ona geçerim