yaklasik 3 hadtadir vajinal sigillerimden kurtulmaya calisiorm fakat gittigim hastanede uzerine yakici bir merhem sürüp yolluyolar..kac kere gosterdigim halde ic kisimlarda olanlari dikkate almiolar.. smear test sonucuma bakarak hpv 6-11 olabilceini solediler, naapmam gerekio((((((((
slm gecmiş olsun ben ve eşimde aynı mevcuttu yaktırdık dondurduk ama gecmedi yakıldıktan sonrada cogalıyo sebebi yakılan sigil parcaları saga sola sıcradıgı icin tekrar cogalıyo dondurdular gene devam etti eşim taki birisiyle tanışana kadar böyle devam etti buşahıs karışımlı bi sıvı hazırladı ben ve eşim bunu kullandık ve allaha şükür gecti eyer buraya gelme gibi bi şansınız olursa size yardımcı ola biliriz. allah kimsenin başına vermesin.
doktor bey, dun baska ozel bi doktora gittim iice bakti ve rahimin icindede oldugunu ve yakılmasi gerektigini soledi..asi da vurdu hemen.. henuz hpv test sonucum cikmadi ama doktor hpv 6 11 16 18 olabilcegini soledi((( yuksek risk grubuna mi giriyorum??? ve yakildiktan sora ya tekrarlarsa??? (((
sozu gecen krem vs. vajinamin ustune kendimde surebilirim sayet tekrarlarsama ama ya rahim ici???(((
selam benim adımın başına bayan doktor yazmam şart oldu arkadaşlar:)) neyse asıl mevzuya gelelim. kremler evde uygulanabilir tedavilerdir, sabır ister. aslında bu hastalık sabır ister. sandığınız kadar korkunç değildir ama tekrarlayıcı olması ve rahim ağzı kaserleri için bir sebep olması ürkütücü hale getiriyor. aşı da olmuşsunuz yıllık takiplerinizi yaptırınız. vajende çıkarsa da bırakın doktorunuz ne yapacağına kendi karar versin:) sevgiler.
her sabah çam balina ruşeym, çörek otu, keten tohumu kariştirip yicem aç karnina..onun dişinda siyah üzüm çekirdeği tabletine de dewam edicem..ancak vitamin tabletleri icin biraz daha arastirma yapicam, uzun sureli kullanim icin hangi markayi almaliyim vs...
bi de size bir sorum olcak: ozon terapisi ile virüslerden kurtulabilirmiyiz? tesekkurler.sevgiler.
doktor hanim.. hpv test sonucuma gore bende HPV 45 mevcut..(((((( yuksek risk.. ama sigil yapmaz deniliyor, e rahim agzindaki vs. sigiller nedir?? ((( kolposkopi yapildi ve normal cikti.. asi vuruldum, su an regl bitmesini bekliorm yaktirmak icin.. mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?