Kızlar kendimi öok çaresiz ve yanlız hissediyorum
Belki benimle aynı durumda olanlar vardır ve birbirimize destek oluruz.Kızlar ben 32 Yaşındayım 2,5 yıl önce evlendim ve herşey evlenince başladı.Aslında eşim çok temiz ve çoğu ilişkide kondom kullandık ama Daha ilk haftadan çok şiddetli enfeksiyon kaptım ve hala devam ediyor,gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı.Ne üroloji ne kadın doğum ne enfeksiyon uzmanları çare bulamadı.Enfeksiyon kronikleşmiş ama testlerde çıkmıyor .Geçici ilaç vs verip bir iki gün rahatlıyorum sonra geri geliyor belirtiler.Şuan kronik vajinal ve idrar yolu enfeksiyonum var ,ve 3 cm çikolata kistim ,6 cm de Yumurtalık kistim var .Ayrıca bu yıl bir de hpv olduğumu öğrendim bu da vajina içimde minik yaralar yaptı ve enfeksiyona sebeb oluyor.Ağrı acı her şey bir yana beni bu yanma öldürecek .Cinsel hayatım bitti ,işten ayrıldım (öğretmendim bir de ) gece gündüz ağlıyorum ve hiç geçmeyecek gibi hissediyorum.Eski halimi çok özlüyorum.Meğer ne lanet ve zor bir hastalıkmış bu enfeksiyon
Eşim çok anlayışlı ama 2,5 yıldır ne doğru düzgün ilişkiye giriyoruz ne gezebiliyoruz ne kendime bakabiliyorum.Sanki vajinamda sıcak bir demir var habire yakıyor orayı.Keşke erkek olsaydım diyorum .Bir kadının başına gelebilecek bütün kadınsal hastalıklar bende çıktı sanki 
Kullandıklarım
Antibiyotikler
Prebiyotikler
Fitiller
Boric asit
Karbonatlı su
Sirkeli su
Cranberry takviyesi
Vs vs

Kullandıklarım
Antibiyotikler
Prebiyotikler