- 5 Haziran 2025
- 10
- 3
- 1
- 38
- Konu Sahibi Aysegul 34
Merhaba arkadaşlar,
Bende hpv surecimden bahsetmek için üyenin üye oldum buraya. Öncelikle herkese geçmiş olsun dilerim. Rabbım hepimizin şifasını versin
Ben hpv ile oğluma 3,5 aylık hamile iken vajinam da çıkan binlerce et parçacıkları ile tanıştım. Doktorlar hemen ameliyat dediler, 19 yaşındaydım ve çok korkmuştum.
Aradan 17 sene geçti ve yıllık smear testlerimde 38 yaşımda yeniden hpv pozitif olduğumu öğrendim
. Dne larina bakıldı 31 ve 52 CIN 2 çıktı. 23 Mayısta lepp oldum. 01.06.2025 kontrole gittim. Hersey yolunda şükür, biraz akintim vardı kokusuz ama fitil verdi doktor onu kullanıyorum. Lepp sonrasi bu güne kadar öyle kanamam vs olmadı hamd olsun.Size tavsiyem regliniz biter bitmez olun ameliyati. Daha iyi oluyor .Şimdi çıkacak patoloji sonuçlarını bekliyorum. Bir kaç ayı bulur dedi doktor. İstanbul Marmara Eğitim Araştırma Kadın Doğum Onkoloji Doktoru Serkan hoca yaptı ameliyatimi ve gerçekten çok iyi bir doktor... Bakalim insaallah sonuçlar da temiz gelir
Lütfen kendinizi korkutmayin. Allah dermansız dert vermesin . Bu arada 04.06.2025 ilk doz aşımı da oldum 
Bende hpv surecimden bahsetmek için üyenin üye oldum buraya. Öncelikle herkese geçmiş olsun dilerim. Rabbım hepimizin şifasını versin

Ben hpv ile oğluma 3,5 aylık hamile iken vajinam da çıkan binlerce et parçacıkları ile tanıştım. Doktorlar hemen ameliyat dediler, 19 yaşındaydım ve çok korkmuştum.
Aradan 17 sene geçti ve yıllık smear testlerimde 38 yaşımda yeniden hpv pozitif olduğumu öğrendim