- 12 Ağustos 2024
- 147
- 11
- 18
- 33
- Konu Sahibi busra coban
Hpv den dolayı kronik endoservisit olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kronik servisit çıktı doktor bir şey yok 1 yıl sonra kontrol dediHpv den dolayı kronik endoservisit olan var mı?
Sizin ağrınız ya da akıntınız var mıPeki akıntınız ağrınız?
Akıntınızı biraz tarifler misinizEvet. Benim akıntım ve ağrılarım var maalesef
Ben de aynı şikayetleri yaşıyorum. Benimkisi her lavaboya çıktığımda peçeteye gelen kremsi beyaz - sarı ıslak bi yapı. Kaşıntım da çok fazla.Akıntınızı biraz tarifler misiniz
Çok geçmiş olsun
Yok dr um başlayabilirsin dedi bana muayene oldum iyi herşey dedi inside hpv fitil verdi benim leepten sonra 25 gün kanamam oldu zaten sonra durduktan 16 gün sonra bi kanama geldi sabah adet oldum sandım kesildi sonra gelen giden yok dünde böyle çok az beyaz akıntının içine karışık kahverengimsi pembemsi bir şey geldiLeepten sonra bir ay akıntı oluyor. Ne fitili kullandınız aslında rahimağzı iyice iyileşsin ondan sonra fitil vs kullanın
leepten kaç gün sonra fitil kullanmayabaşladınız? Ben her ihtimale karşı 2. Adetimden sonra başladım tamamen iyileşmesi adına.Yok dr um başlayabilirsin dedi bana muayene oldum iyi herşey dedi inside hpv fitil verdi benim leepten sonra 25 gün kanamam oldu zaten sonra durduktan 16 gün sonra bi kanama geldi sabah adet oldum sandım kesildi sonra gelen giden yok dünde böyle çok az beyaz akıntının içine karışık kahverengimsi pembemsi bir şey geldi
Ben kontrole gittim ondan sonra başladım tahminen 35-40 gün geçmişti . Sizin adetinizde gecikme vs oldu mu benim leepten sonra zaten 25 gün kanamam geldi adet ile karıltıkı anlamadım şuan da regli ne zaman gelecek diye merak ediyorum 5 gün önce WC de bir kanama geld sonra geçti hemen tekrarlamadı adet değildi galiba ama ne anlayamadım şuan adette olmadımleepten kaç gün sonra fitil kullanmayabaşladınız? Ben her ihtimale karşı 2. Adetimden sonra başladım tamamen iyileşmesi adına.
Baya uzun süre olmuş. Benim adetimde gecikme olmadı gününde oldum. Bende kanama değilde leke şeklinde geldi, ameliyattan 20 gün sonra adet oldum adet bitiminden sonra lekede bitti. Yani ameliyattan 30 gün sonra tamamen temizleniyorsunBen kontrole gittim ondan sonra başladım tahminen 35-40 gün geçmişti . Sizin adetinizde gecikme vs oldu mu benim leepten sonra zaten 25 gün kanamam geldi adet ile karıltıkı anlamadım şuan da regli ne zaman gelecek diye merak ediyorum 5 gün önce WC de bir kanama geld sonra geçti hemen tekrarlamadı adet değildi galiba ama ne anlayamadım şuan adette olmadım