Nasil yani.iyimi kotumu canim2 parçada cin1 çıkmış diğerlerinde çıkmamış diye anladım ben, geçmiş olsun
Tesekkur ederim bwkliyorCın1 çıkmış, bu aslında iyi bir şey. Hpv türünün ilk aşaması, ameliyata falan gerek kalmadan doktor tarafından takip edilecek durumun. Yaşın genç anladığım kadarıyla, ve bağışıklığın daha kolay atacaktır virüsü vücudundan. Korkma , sakin kal. Aşılarını mutlaka yaptır, sigara kullanıyorsan sigarayı bırak. Doktor kontrollerini de aksatma. Geçmiş olsun.
Siz nasilsiniz ne durumdasinizCın1 çıkmış, bu aslında iyi bir şey. Hpv türünün ilk aşaması, ameliyata falan gerek kalmadan doktor tarafından takip edilecek durumun. Yaşın genç anladığım kadarıyla, ve bağışıklığın daha kolay atacaktır virüsü vücudundan. Korkma , sakin kal. Aşılarını mutlaka yaptır, sigara kullanıyorsan sigarayı bırak. Doktor kontrollerini de aksatma. Geçmiş olsun.
Leep ameliyatından sonra cerrahi sınırlar temiz geldi. sene sonra tekrar kontrole gideceğim. Şuan bir sıkıntı yok gibi. Ama ömür boyu bu hastalığı takip etmem gerekecek.Tesekkur ederim bwkliyor
Siz nasilsiniz ne durumdasiniz
Cin1 e Leep yapılmaz 6 ay sonra tekrar kontrole çağırırlarAcil cevaplariniza ihtiyacim. Var
Smear verdim sonuc bekliyorumCin1 e Leep yapılmaz 6 ay sonra tekrar kontrole çağırırlar
Cin 2 çıkmış tabi doktorun yorumlaması daha iyi cin 2 çok da iyi değil orta bende de aynısı var leep diyor doktorKOlkoskopi sonucum arkadaslar acil degerlendirirmisiniz
Eki Görüntüle 3664644
Sen leep oldunmuCin 2 çıkmış tabi doktorun yorumlaması daha iyi cin 2 çok da iyi değil orta bende de aynısı var leep diyor doktor
Olmadım bazı bitkisel takviye ilaçlar kulaniyorum şuan nekdar etki eder bilmiyorum leep olmak istemiyorum ozon tedavi diye bişey varmis onu arastricam devlet hastanesi yapıyor mu bilmiyiyirum özeller çok pahalıSen leep oldunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?