Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet atlattım, hpv11 ve hpv16 pozitiftim. Hpv11 son 5 testtir negatif, hpv16 da son 2 testtir negatif. Genital tüyleri çok almamaya çalıştım. 3 kutu Deflagyn ve 6 ay Papilocare jel kullandım.Atlattinizmi acabaneler yaptınız
merhaba sizce papilocare işe yarıyor muEvet a
evet atlattım, hpv11 ve hpv16 pozitiftim. Hpv11 son 5 testtir negatif, hpv16 da son 2 testtir negatif. Genital tüyleri çok almamaya çalıştım. 3 kutu Deflagyn ve 6 ay Papilocare jel kullandım.
Bence yarıyor hiç aksatmadan kullandım benmerhaba sizce papilocare işe yarıyor mu
Sigara içiyor muydunuzEvet a
evet atlattım, hpv11 ve hpv16 pozitiftim. Hpv11 son 5 testtir negatif, hpv16 da son 2 testtir negatif. Genital tüyleri çok almamaya çalıştım. 3 kutu Deflagyn ve 6 ay Papilocare jel kullandım.
Doktor mu öneriyor bunları ya da siz kendiniz mi aldınızEvet a
Sigara alkol kullanmıyorum, evet doktorum önerdi bende kullandım çok şükür geçtiDoktor mu öneriyor bunları ya da siz kendiniz mi aldınız
Merhaba doktorunuz kimdi?Sigara alkol kullanmıyorum, evet doktorum önerdi bende kullandım çok şükür geçti
Kolposkopi yaptırdınızmı?Sigara alkol kullanmıyorum, evet doktorum önerdi bende kullandım çok şükür geçti
Murat gültekindi doktorum hacettepeden.. kolposkopi 2 kere oldumMerhaba doktorunuz kimdi?
Kaç yaşındasınız acabaMurat gültekindi doktorum hacettepeden.. kolposkopi 2 kere oldum
28 yaşındayımKaç yaşındasınız acaba