Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun umarım biraz da olsa düzelmiş ya da hastalığı atlatmışsınızdır. Benzer bir durumu yaşıyorum ama tek farkla hiç cinsel birliktelik yaşamadım ve erkek arkadaşım da yok. Vajinal akıntı ve kasık ağrısı nedeniyle doktora gittim alttan muayene sonucu da (ilaçlar fayda etmiyordu) siğillerimin olduğu söylendi cinsel hastalıklar hakkında bilgim 0'dı bekar olduğum içinde beni ilgilendiren bir şey olmadığını düşünerek araştırma gereği de duymamıştım doktor siğiller için krem yazdı bunları kullan dedi ve biraz da geçiştirdi. Neyse krem kullandım hem siğil hem de akıntı için vajinamın iç kısmında bir kabarcık çıktı. Doktor kremin bağışıklığı tetiklediğini ve dış kısımda tahriş olursa telaş yapmamam gerektiğini demişti ben de iç kısma krem değdi ve yara oldu diye düşündüm neyse bir kaç ay geçti akıntım bir türlü geçmiyor sirkeli su ile ilgili bir şeyler duymuştum suyla karıştırıp yıkıyorsun yine r benzer kabarcık ve sonrasında o kabarcık patladı ve kırmızıya döndü sirke asitli dir ondan dedim 3ay falan sonra cahillik ya her gördüğümü deneyeceğim karbonatlı su ile dış genital bölgeyi yıkamalı bir şeyler denedim yine o kabarcıktan çıktı. Ya o bölgem çok hassas ya da araştırmalarım sonucunda herpes olabilirim dedim dün de o bölgede batma ile uyandım bir baktım aynı senaryo. Ben iki hastalığı aynı anda nasıl kalabilirim diye depresyona girdim açıkçası moodum yerlerde. Doktora gitmeye bile üşenir oldum ama gitmem de gerek ara kanama yaşadım bu ay hpv olduğumu var sayarsam iyi bir yere gitmiyorum. Yazdıklarımı belki okumazsın ama içimi dökmek istedim. Sen bu süreçte neler yapıyorsun hangi takviyeleri kullanıyorsun 1ay da toparlandın mı. Yapılacak işlemler tedavi süreci de gözümde büyüyor ve korkutuyor, umarım kısa sürede toparlarız