• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv31-16

sansa123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
19
6
1
28
Merhaba, geçen kasım Hpv 16-31 olduğumu öğrendim. Şubat ayında Leep oldum sınırlar temiz geldi. Geçen hafta Hpv testi verdim 16 gitmiş fakat 31 pozitif geldi. Doktor tekrar kolposkopi yapmak istedi hatta bu sefer kanaldan da biyopsi alalım dedi. Benim durumumda olan var mı

Geçen sene bende 16 vardı konizasyon yapıldı . sınırlar temiz . İkinci 6 ay da 39 ve 68 pozitif tekrar kolposkopi ve ecc alındı sonuç bekliyorum

Geçen sene bende 16 vardı konizasyon yapıldı . sınırlar temiz . İkinci 6 ay da 39 ve 68 pozitif tekrar kolposkopi ve ecc alındı sonuç bekliyorum
Merhaba, 39 68 pozitifliği neden oldu peki? İlişkiye devam mı edildi? Atılmamış mı yani vücuttan?

Eee ben evliyim. Martta hpv 16 cın1 tanısı kondu. Ekimde kontrole gideceğim bu süre içinde 0 ilişki yaşadım. Negatiften sonra ilişki olduğunda pozitif olacaksam boşanayım mı ben ne yapayım :) Artık kafayı sıyırtacak bu hpv .

Eşimde doktora gitti onda birşey yoktu ama evet cinsellik devam etti. Şuan tekrarladığı için onuda bıraktık kanka kanka takılıyoruz :halay:
Benim anladığım dinlediğim kadarıyla bu virüs bagışıklıkla ortaya çıkıp bagışıklıkla kaybolabiliyor. Zaten tanılar arasında uzun zamanlar geçiyormuş yani cin1 sen cin2 olması seneler alıyormuş

O zaman kanka kanka takılacağız yada bilmiyorum artık. Evliyken uzak durmak çok zor oluyor.

bu süre içerisinde cinsellik yaşamadım. Takviyeleri almaya devam ettim. Neden hala pozitif ki

Çok yorucu ve bıktırıcı bir süreç. Hep bir belirsizlik. Allah hepimize yardım etsin, bol şifa versin inşallah.

Back
X