• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv59 Negatife döndüm gelin anlatıyorum

Bende seviniyordum Hpv negatif olmuş diye olsun bunada şükür altı ay sonra kontrol önerilmiş ilerlerse leep yapılır heralde teşekkür ederim yazdığınız için
Evet ama kötü düşünmeyin ilerleme ihtimalide düşük muhtemelen kendiliğinden geriler stres yapmayın.rica ederim :))

Evet ama kötü düşünmeyin ilerleme ihtimalide düşük muhtemelen kendiliğinden geriler stres yapmayın.rica ederim :))
İnşallah canım ister istemez stres oluyor daha başka şeyler de var kafaya taktığım için inşallah hepimiz atlatırız buda geçti elhamdülillah deriz 🤲🏻🌸

Bu benim test sonucum bişe anlamadım benimde mi negatif olmuş sonuç ta yazmıyor ama orda negatif yazıyor HPV 58 pozitif tı
Ascus çıkmış cin 1 ön tanı olarak yazılmış ama tanı ascus farklı bi Dr da gösterin bence ascus çıkınca leep yapılıyor benim bildiğim

Ascus çıkmış cin 1 ön tanı olarak yazılmış ama tanı ascus farklı bi Dr da gösterin bence ascus çıkınca leep yapılıyor benim bildiğim
Cin 1 ascus ise leep yapılmıyor. Takip ediliyor diye biliyorum. Benim cin1 ascus idi leep gerek yok dediler. Ptesi tekrwr hpv 33 için kolposkopi yapılacak smear ascus olduğu için. Umarım hepimiz bir an evvel atlatırız

Bu dönemde agizinda yada anusunde çıkan oldumu bende panik atak var her yerden korkuyorum hpv negatif dendi siğiller mevcut sanırım siğil yapan türü
Bi iki aya önce ağızda fark ettim ama tekrarı olmadı

Back
X