- 5 Eylül 2020
- 118
- 60
- 28
- 32
cevap verdigin icin sagol. icerde de var mi bilmiyorum ama deligin etrafinda varSiğil görünür bir yerde mi? Prezervatifle ilişkiye girebilirsiniz diye düşünüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevap verdigin icin sagol. icerde de var mi bilmiyorum ama deligin etrafinda varSiğil görünür bir yerde mi? Prezervatifle ilişkiye girebilirsiniz diye düşünüyorum.
Adet döneminizde içerden bi yangı hissi geliyorsa içeridede vardır diye okumustum. Bence en erken zamanda tedavi olun, dışarda görünen bi siğille piskolojik olarak cinsel ilişkidende zevk alamazsınız. Geçmiş olsun.cevap verdigin icin sagol. icerde de var mi bilmiyorum ama deligin etrafinda var
cevap verdigin icin sagol. icerde de var mi bilmiyorum ama deligin etrafinda var
merhaba kizlar bilginiz var mi acaba vajinada sigil varken iliskiye girilir mi girilirse nolur?? tabikide girilmezse iyi olur ama bu sigiller yakami kolay birakmayacak gibi . aylarca kardes kardes mi durcaz sevgilimle![]()
Siğil görünür bir yerde mi? Prezervatifle ilişkiye girebilirsiniz diye düşünüyorum.
tesekkurler dondurma islemi yaptirdim ama yine ciktikurtulmmam uzun sürcek galiba diye düsünerek sormustum . bi de ben son iliskimden kaptigimi düsünüyorum prezervatif kullaniyoruz ama prezervatifin korumadigi yerlerden kapiliyomus sigil
![]()
Hic bir sey olmZ ben cin 1 i 3 ayda atim rahat olun korkmayin kontrolerinizide aksatmayin gecmiş olsun gecerken gordim yane yazisina bile tahamulum yok ama bi an kendimi girdun burdaki insanlarda yardimci olmak istedimÇok üzüldüm canım inşallah herşey yoluna girer benim ki yurtdışında yasio sadece yılda 1 kez gelio tedavi oluruz diyor zaten olcez varsın bulassin banada dio ama bakalım şuan ilişki yok zaten yaza gelir izni sadece temmuzlarda
mantar nerede çıkıyor tam olarakHayır görünmüyor sadece mantar cikio travazol sürünce gecio oda senede 1 cikio ama hpv sigili yok onda