Hrs,Akay yada Medicana arasından sizce hangisi ?

alisya06

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
102
2
16
35
Ankara
Arkadaşlar ben zorunlu sezeryan yapıcam ama şimdiden araştırmaya başladım.Doktorum bu üç hastaneyle anlaşmalı.Aranızda buralarda sezeryan yapan varmı ?
Hrs,Akay yada Medicana.(Ankara) :26:

Arkadaşlar ben zorunlu sezeryan yapıcam ama şimdiden araştırmaya başladım.Doktorum bu üç hastaneyle anlaşmalı.Aranızda buralarda sezeryan yapan varmı ?

merhaba canım ben idrarde çift çizgi görünce hrs ye gitmiştim gitmez olaydım adam daha bhcg ye bakmadan keseyi göremedi diye dış gebelik teşhisi koydu ben zaten zar zor gebe kaldım ağla ağla mahvoldum gerizekalı adam sonra abimin eşinin dr. gittik oda üzülme bazen geç görünür kese 5 gün sonra gel dedi rahatlattı beni ve dış gebe felan değildim şok oldum şimdi 4 aylık hamileyim gel bedava doğur deselerde gitmem ama sen bilirsin doğum tecrübesi değil ama yaşadığım bişey olduğu için anlattım araştır bakalım inşallah hayırlısı olur allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ben hrs de sezeryanla doğum yaptım , Ömer hocaya gidiyorum çok memnunum.Herkesin farklı tecrübesi olabilir banada medicana da dış gebelik demişti doktor :) biraz şans galiba.Ama doğum öncesi sonrası ilgiden çok memnun kaldım.Hemşireler vs çok ilgili , git gez bence hastaneyi de tabi diğerlerini de ona göre karar vermen netleşebilir

Çok teşekkürler canım.Banada aynısını Zübeyde hanımda demişlerdi.Çok iyi anlıyorum seni.Allah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımızada almayı nasip etsin inşallah

Ömer Altuna mı gidiyorsun acaba ? Benim doğumumu onun eşi yaptırıcak da

merhaba,

ömer hocada kendi isteğinizlemi sezaryen oldunuz acaba ?genelde hastalarının sezaryen doğum yaptıgını okuyorum yorumlarda.. acaba normal doğuma pek taraftar değilmi?

Mrhb arkadaşlar bende Ömer hoca da doğum yaptım on numara doktor.2015 ocak sonu yaptım..İkinci de nasipse dogruuu Ömer hoca ya (sezeryan doğum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…