hsg ACİL bakarmısınız?

gizzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
731
335
103
merhaba arkadaşlar ben hsg çektircem haftaya ama hastaneye karar veremedim devlet hastanesi karsıda buldum oraya gitmektense

özelde yaptırıyım aynı paraya çıkar eşimin arkadaşı acıbadem hastanesinde 610 dediler ama bize 320 olur olcak ama orasıda uzak baya

yakınımızda bi özel hastanede 312 dediler ama ben kararsız kaldım aradaki fark neden okadar çok acıbademdeki cihaz daha mı ıyıdır

yoksa fark etmezmı sizce nerde çektırıyım ve avrupa yakasında hsg çeken devlet hastanesi biliyormusunuz?

birde arkadaşlar hsgden önce ilişkiye girilmemesi mi gerekıyor girilse genede çekilebilir mi film lütfen cevap verin..

Son düzenleme:
fındıkzadede radyomar'ı tavsiye ederim. Bende çok korkuyordum doktorum orayı tavsiye etti. Çok memnun kaldım. Anestezi falan hiçbirşey almadım ağrı kesici bile içmedim. Hiç birşey hissetmedim..
3dk sürdü ve ne agrı ne kanama hicbirsey

fındıkzadede radyomar'ı tavsiye ederim. Bende çok korkuyordum doktorum orayı tavsiye etti. Çok memnun kaldım. Anestezi falan hiçbirşey almadım ağrı kesici bile içmedim. Hiç birşey hissetmedim..
3dk sürdü ve ne agrı ne kanama hicbirsey

ücreti nekadar buaralar biraz sıkısıgızda bide buna çok para vermek istemiyorumda..

320tl ödedim canım ama doktorun yada tanıdıgın biri varsa indiriyorlarmış fiyatı

malesef orada yok acıbademde vardı oda yarı yarıya indirdi ama onun indirilmiş haliyle aynı ücreti:) tavsiye ettigin doktor varmı peki orda?

malesef orada yok acıbademde vardı oda yarı yarıya indirdi ama onun indirilmiş haliyle aynı ücreti:) tavsiye ettigin doktor varmı peki orda?

canım inan yardımcı olmak isterdim ama yok ne yazıkki bende doktor konusunda şansız olanlardanım inşallah yardımcı olan çıkar

canım inan yardımcı olmak isterdim ama yok ne yazıkki bende doktor konusunda şansız olanlardanım inşallah yardımcı olan çıkar

:) inş canım bende aynıyım doktor konusunda ya bana rastlamıyo iyi doktor yada ben anlamıyorum:)

bütün üniversite ve araştırma hastanelerinde ücretsiz çekiliyor canım. ben cerrahpaşada yaptırmıştım. kardeşim orada dr olduğu için aynı gün çekildim ama normalde sıra var mıdr bilmiyorum. bence şansını dene. geçmiş olsun.

bütün üniversite ve araştırma hastanelerinde ücretsiz çekiliyor canım. ben cerrahpaşada yaptırmıştım. kardeşim orada dr olduğu için aynı gün çekildim ama normalde sıra var mıdr bilmiyorum. bence şansını dene. geçmiş olsun.

orda varmış ama sanırım orda tedavı görenlere çekiyorlarmış siz orda tedavi görmüyorsanızda belkı kardesiniz sayesınde çektırmıs olabilirsiniz saolun genede:)

Back
X