Hsg çekilenler

Sevgsahn

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2022
21
3
6
29
Merhaba kızlar dün hsg rahim filmi çektim anesteziyle tüplerimin açıl olduğunu ama iki taraftada genişleme sıvı olduğumı söyledi doktor benimle aynı durumu yaşayan tedavi olan var mı bana doktorum bir kaç ay deneyip gebelik oluşmadığı taktirde ya ameliyat yada ilaçla tedavi dedi bu durumu yaşayıp yardımcı olabilicek var mı

Genişleme varsa yeni başlamış hidroselpenks’dir.

İlerleyen durumlarda zaten geçiş olmuyor.

Benim tek tüpüm hidroselpenks hiç geçiş yoktu. Bağlattım sonra aldırdım.
Tek tüple iki dogal yolla cocugum oldu.

İki tüpünde geçiş olmayan arkadaşımın tüp bebekle 3 cocugu var.

İlerlememiş hidroselpenks olan arkadasim dogal yolla gebe kaldi.

Siz yumurtlama günlerini degerlendirin çok genislememis ise gebe kalırsınız.

Burdan öneride bulunmak istiyorum geçen hafta çektirdim. C kollu cihazla mükemmel geçti. Hiç ağrı hissetmedim sadece muayene gibi geçti. Korkuyor insan gitmeden önce ama bu kadar rahat geçeceğini bilseydim hiç korkmazdım. Burdan çok fazla yorum okudum herkes kendine göre geçirdiği süreci anlatıyor. Gerçekten lütfen korkmayın. Özelde yaptırdım devleti bilmiyorum onların cihazları farklı olabilir

Merhaba kızlar dün hsg rahim filmi çektim anesteziyle tüplerimin açıl olduğunu ama iki taraftada genişleme sıvı olduğumı söyledi doktor benimle aynı durumu yaşayan tedavi olan var mı bana doktorum bir kaç ay deneyip gebelik oluşmadığı taktirde ya ameliyat yada ilaçla tedavi dedi bu durumu yaşayıp yardımcı olabilicek var mı
Benimde sonucum böyle bana umut olur musunuz

Eklentiler

• IMG_0144.webp
    IMG_0144.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 39
Back
X