• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg çekim hakkında

yasemin_ozgur

Prensesim Rabbime Emanet
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
643
51
73
35
Tekrar merhaba,

Hocam adetimin 4. günü (23.11.2013) alttan muayeneye gittim. Doktorum kan tahlili ve hsg çekim verdi. Kan tahlilim çıktı. Yorumlamanızı rica ediyorum. Bir de rahim filmi çekimi zor bir işlem midir? Narkoz mu normal işlem mi tavsiye edersiniz. Ben hastane ortamında kötü olduğum için endoskopi mi de narkoz alarak yaptırmıştım. doktor hsg çekiminden sonra aşılamaya başlayın dedi.

Şimdiden teşekkür ederim.

Free T4: 0,85
Estradiol: 49
FSH: 6,14
Luteinizan Hormon: 5,11
Prolaktin: 25.1
TSH: 3.35
Free T3: 3,73

merhaba tsh değeriniz gebelik için yüksek size bir ilaç önerilmeli doktorunuz tarafından. hsg çok ağrılı bir işlem değildir ama endoskopide anestezi alma ihtiyacınız olduysa bunda da alabilirsiniz. kısa süreli bir işlemdir. sevgiler.

Tekrar merhaba,

Hocam adetimin 4. günü (23.11.2013) alttan muayeneye gittim. Doktorum kan tahlili ve hsg çekim verdi. Kan tahlilim çıktı. Yorumlamanızı rica ediyorum. Bir de rahim filmi çekimi zor bir işlem midir? Narkoz mu normal işlem mi tavsiye edersiniz. Ben hastane ortamında kötü olduğum için endoskopi mi de narkoz alarak yaptırmıştım. doktor hsg çekiminden sonra aşılamaya başlayın dedi.

Şimdiden teşekkür ederim.

Free T4: 0,85
Estradiol: 49
FSH: 6,14
Luteinizan Hormon: 5,11
Prolaktin: 25.1
TSH: 3.35
Free T3: 3,73

merhaba tsh değeriniz gebelik için yüksek size bir ilaç önerilmeli doktorunuz tarafından. hsg çok ağrılı bir işlem değildir ama endoskopide anestezi alma ihtiyacınız olduysa bunda da alabilirsiniz. kısa süreli bir işlemdir. sevgiler.

Çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız. Troidlerime baktırmıştım ultroson ile temiz çıkmıştı. Umarım bu oran ilaçla düzebilir.

Back
X