Hsg çekimi acil

umutbekcisiq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2023
5
2
1
28
Arkadaşlar Ankara şehir hastenesine gidiyorum aylardır, hsg çekimi istediler ve duyduğum herşey beni korkuttu (çok ağrılı oluyor vs) gerçekten bu kadar ağrı acı oluyor mu yeni nesil aletler kullanılıyor artık ağrı olmuyor filanda deniyor yakınlarda çektirmiş olan var mı tabi ki anestezisiz çünkü malum devlet hastanesinde olacak çekim ve anestezili yapmiyolarmış. Beni bi aydınlatın lütfen nasıl oluyor çekim ne kadar sürüyor

cekim toplasan 60 saniye suruyor gercekten cok kisa bende asiri agri oldu kivrandim bi 30 saniye berbatti ama ayni hastanede cekilen bir baska tanidigim hic anlamadim bile dedi. bu sanirim tuplerin durumu ve ilaci veren kisi ile alakali yani aci esigi dusuk birisi degilim

Gerçi evet onu da duymuştum tüpler kapalıysa çok ağrı oluyor diyolar bende ağrı eşiği düşük birisi değilim zaten regl günlerim bile inanılmaz sancılı geçerdi o yüzden biraz gözüm korktu 10 dakika sürüyor filan dediler nasıl ya dedim 10 dakika ağrı mi çekicem hani 1 2 dk olsa insan kendini biraz sıkar dayanır filanda daha uzun sürse dayanamam

ay yok okadar surmedi masaya yat kalk 2 dk olsa islemin yapilmasi gercekten 1 dk var yok. dedim ya ciddi agri cektim ama 30-40 saniye kadar

Bende duyduklarım okuduklarimdan dolayı korkuyorum bu vajinayla alakalı bence

Cektirdiniz mi nasıl geçti ben de yakin zamanda çektireceğim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…