Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben cektirdim hic bir zorlugu yok uyuyorsun 10 dk sonra uyaniyorsun yanina ped almayi unutma bir gun felan hafif kanaman gelebilir agrin olmuyor cok gecmis olsun sana verilen CD yi de sakla baska doktora da gösterirsin lazim olur
Cd veriliyor mu bilmiyorum ilk defa çektiricem doktorum istedi bir buçuk yıllık evliyiz ona göre tedaviye başlayacakmış. Peki tam uyuyor musun yoksa hayal meyal uyanık mı oluyorsun. Gerginim biraz
Kızlar bende bugün hsg çektirdim. Çektirmeden önce hep buraları okuyordum belki okuyan biri olur diye yazmak istedim. Anestezili çekim oldu ben anesteziden korkuyordum midem bulanırsa kötü hissedersem ya tam uyuşmazsam da bir şeyler hissedersem diye. Çok şükür hiç bir şey olmadı. Önce damar yolu açtılar kan testi yaptılar sonrasında bir kaç soru sordular alerji durumu vb. Daha sonra hsg çekilecek yere indik. Oksijen maskesi takıldı damar yolundan ilaç verildi ama hiç anlamadım bile herhangi bir yanma vb. Bir durum olmadı derken nasıl uyuduğumu bile anlamadım en son bana uyanmam için sesleniyorlardı sesleri duyuyordum ama uykum var diye açasım gelmiyordu gözümü çok şükür rahat bir şekilde geçti tüplerim de açık çıktı sonrasında da bir ağrım olmadı çok hafif bir adet ağrısı gibi bir ağrı oldu ama adetken bile daha çok ağrım olur. Birde doktorum antibiyotikle ağrı kesici ilaç yazdı