Merhaba ben kasım ayında çektirdim
Tam anesteziyle çektirdim saat 14:00 de çektirmiştim 7 saat aç karna ama sigara içmiştim hiç bir yan etkisi olmadı zaten de doktor sigarayla ilgili birşey demedi ,
Kendime geldikten sonra da hemen sonuç için doktor çağırdı ve durumumu anlattı yani hepsi aynı gün içinde oluyor ,
Anestezi konusuna gelincede doktorum bana direk olarak anesteziyle çektiklerini anestezisiz olmayacağını söyledi,zaten bende anestezili istiyordum ,hsg çektirmeden önce bende araştırdım ,hiç anesteziye gerek yok 5 dkkalık bi işlem , hiç acı çekmedim diyenlerde oldu ,çok ağrılı bi işlem deyip gözümü çok korkutan da oldu bu tamamen acı eşiğiyle alakalı ama çoğunluk anesteziyi tavsiye etti ,bence durumunuz varsa anestezi alın derim acı çekmeye ne gerek var riske atmayın derim ,
Çekim bittikten sonra kendime geldiğimde bi kaç damla kan geldi ve regl sancısına benzer sancım oldu iki saat içinde hepsi geçti ,onun dışında mide bulantısı baş dönmesi vs başka hiç bi sorun olmadı bu kişiden kişiye değişir tabi ,eğer korkularınız varsa hiç korkmayın gayet basit bi işlem
(Ben dış gebelik sonrası (sol tüp alındı) kalan sağ tüpümün durumunu öğrenmek için çektirdim bi sıkıntı çıkmadı 6 aydır da istiyoruz fakat olmuyor şimdilik bi sıkıntıda çıkmadı hsg de bakalım nasip bekliyoruz)
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız