• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv 16 + Lsıl kolposkobi sürecini yaşayanlar bilgi verebilir mi ?.

3 parça vermiştim 1 parça yaziyor anlamadım hpv 16 ve düşük riskli LSIL çıktı kolposkobi de doktor beyaz alanlar var rahmin üst bölgesinde az alt bölgesinde üste göre daha fazla demişti çıkan sonuç bu

Eklentiler

• IMG_20250708_211420.webp
    IMG_20250708_211420.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 171
Sadece kronik servisit çıkmış geçmiş olsun cin yok muhtemelen doktorunuz takip diyecek
İnan bilmiyorum 3 4 parça alındı tek parçaya bakılmış diğerleri çıkar mı bilmiyorum toplu mu incelendi onuda bilmiyorum yarın bakicam umarım sonuç böyledir diğerleri de varsa eğer

Öyle mi bend e tek parça sanmıştım iyi düşünelim iyi olsun inşallah diğerler de temiz çıkar çok geçmiş olsun ❤️‍🩹

Ben özelde yaptırdım lütfen en kötüyü düşünmeyin vulva kanseri çok çok nadir görülen bir şey enfeksiyon kapmışsınızdır
İlk başta hepimiz çok kötü bir halde oluyoruz
Atlatacağız inşallah
Sizinle konuşabilir miyiz cok moralim bozuk

Umarım inşallah kendimi devlet Hastanesi'ne attım bir anda doktor baktı çok iyi bir insandı kolposkobi dedi hemen aynı gün kolposkobi oldum ben şuan sonuç bekliyorum 3 hafta yada 1 ay deniliyor ama inan tek yaptığım şey sonuç beklemek inanın dünyanın en Zor şeyi
Aynen oyle sonuc beklemek kadar kötü birsey yok suan cok.kotuyum nasilsiniz

Özelde mi yaptırdınız devlette mi peki ?. Psikolojik olarak rezil bir haldeyim sürekli endişe ve kaos kaygılarım var birde vajinal mantar var bende ama şu son 1 aydır vajinal kaşıntım var ve şişme oluyor idrar yaparken yanma falan oluyor doktora soramadım baktım hpv vulva kanseri yapıyor deniliyor bu şekilde saçma sapan düşüncelere giriyorum hayatım resmen kaymış gibi hissediyorum .
Bende cok.kotuyum sizin süreci ne.durumda suan

Back
X