- 11 Nisan 2025
- 277
- 492
- 18
- Konu Sahibi Talia Hira
Sonuc nedirPatoloji raporum çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuc nedirPatoloji raporum çıktı
3 parça vermiştim 1 parça yaziyor anlamadım hpv 16 ve düşük riskli LSIL çıktı kolposkobi de doktor beyaz alanlar var rahmin üst bölgesinde az alt bölgesinde üste göre daha fazla demişti çıkan sonuç buSonuc nedir
İnan bilmiyorum 3 4 parça alındı tek parçaya bakılmış diğerleri çıkar mı bilmiyorum toplu mu incelendi onuda bilmiyorum yarın bakicam umarım sonuç böyledir diğerleri de varsa eğerSadece kronik servisit çıkmış geçmiş olsun cin yok muhtemelen doktorunuz takip diyecek
Sonuç nedırPatoloji raporum çıktı
Maalesef diğer parçalar çıkmamış daha bu sadece ilk parçaSadece kronik servisit çıkmış geçmiş olsun cin yok muhtemelen doktorunuz takip diyecek
Nasıl ne cıktı geç gördüm kusura bakmayınPatoloji raporum çıktı
Cin 2 hsil çıktı endoservikal gland tutulumu var denildi cuma günü konizasyon olucam işte lokal anestezi altındaNasıl ne cıktı geç gördüm kusura bakmayın
Estağfurullah öyle şeymi olurNasıl ne cıktı geç gördüm kusura bakmayın
Sizinle konuşabilir miyiz cok moralim bozukBen özelde yaptırdım lütfen en kötüyü düşünmeyin vulva kanseri çok çok nadir görülen bir şey enfeksiyon kapmışsınızdır
İlk başta hepimiz çok kötü bir halde oluyoruz
Atlatacağız inşallah
Aynen oyle sonuc beklemek kadar kötü birsey yok suan cok.kotuyum nasilsinizUmarım inşallah kendimi devlet Hastanesi'ne attım bir anda doktor baktı çok iyi bir insandı kolposkobi dedi hemen aynı gün kolposkobi oldum ben şuan sonuç bekliyorum 3 hafta yada 1 ay deniliyor ama inan tek yaptığım şey sonuç beklemek inanın dünyanın en Zor şeyi
Bende cok.kotuyum sizin süreci ne.durumda suanÖzelde mi yaptırdınız devlette mi peki ?. Psikolojik olarak rezil bir haldeyim sürekli endişe ve kaos kaygılarım var birde vajinal mantar var bende ama şu son 1 aydır vajinal kaşıntım var ve şişme oluyor idrar yaparken yanma falan oluyor doktora soramadım baktım hpv vulva kanseri yapıyor deniliyor bu şekilde saçma sapan düşüncelere giriyorum hayatım resmen kaymış gibi hissediyorum .
Neden kötüsünüz kötü bir sonuç mu aldınızSizinle konuşabilir miyiz cok moralim bozuk
Yani bekliyorum suan ediseliyimNeden kötüsünüz kötü bir sonuç mu aldınız
Sakin olun lütfen her şeyin çaresi var anlıyorum sizi hepimiz aynı yollardan geçtikYani bekliyorum suan ediseliyim