orda sorun yok hepsini yaptır ama sakın hsgye girme onu özelde ağrısız yaptir hala kanamam oluyor ufak ufak ve sancim var hafiften gerçekten çok hoyrattı doktor bir de bi alet bozukmuş onu filan değiştirdi baya oyalandi asla tavsiye etmiyorumbende orda infertilite nolumune gittim bi kagit verdiler bunlari yapip tedaviye baslicaz dediler.hormon testi verdim guzel hepsi digerlrrini yapmaya bende korkuyorum.butun testlrr ordami olmasi gerekio baska hastane olabilirmi
ilacı verdiği alet tikaliymis yenisiyle değiştirdi oyalandi baya çok pişmanım 3 kuruştan kaçıp çektiğim acıyı unutmucam spekulumu öyle bir yerlestirdiki sanki cansız manken üzerinde deneme yapıyordu of kabus gibiydi abartmiyorumbence çeken doktor ve cihaz ile alakalı. çünkü 10 saniyelik bi işlem. iki defa çektirmek zorunda kaldım. ikisini de anestezisiz çektirdim. ama şu an deseler cesaret edemem. doktorun hızlı bi şekilde spekulumla açıp suyu enjekte edip. görüntüyü alması gerekli. sıvıyı verdikten 10 saniye bile geçmeden zaten görüntü gözüküyor görüntüyü alıp spekulumu çekicek. o kurcaladıkça canınız daha çok acıyor. geçmiş olsun. hsg nin devlette çekilmesini tavsiye etmem şahsen. kabul her acemi bu şekilde öğrenecek ama hsg yi öğrenmesin bi zahmet.
bende orda tedavi gormek istiyorum gittim yumurtaliklarin normal dedi hormondada bisey cikmadi.sana ne dedi acabaZeynep kamilde inferbilite bölümünde bebek için testlerin hepsini yaptırdım en son bugün rahim filmi cektirdim daha rahimime spektulumu yerleştirirken acı çekeceğimi anladım ilacı 3 kerede verdi acemi asistan doktor allahım dedimki sana geliyorum 30 yıllık hayatımda böyle acı çekmedim tamam 5 dk sürüyor ama bittim acidan olaki kastım diye bir daha isterlerse 1000 tl de olsa özelde anestezili yaptırırım çoğu arkadaşım acı duymamış onların gazıyla cektirdim orda ama böyle bir şey yok neden benimki bu kadar acıdı bilgisi olan açıklasın lütfen
Benimde şuana kadar hepsi temiz eşim spermiyograma girdi perşembe benim rahim flimiyle onun sonuçlarını alcaz sonra karar verecekler hayırlısı insallah haber veririm inşallah en yakın zamanda hamile kalırızbende orda tedavi gormek istiyorum gittim yumurtaliklarin normal dedi hormondada bisey cikmadi.sana ne dedi acaba
Evet bugün sonuçları aldık rahim filimi temiz çıktı tuplerim açık bütün testlerim iyi ancak eşimin doktoru varikosel olduğunu söyledi ameliyat olmak zorundaymış olursa doğal yoldan eşin hamile kalabilir dedi çünkü sperm sayısı 5 milyonun uzerindeymis ve spermde şekil bozukluğu yokmuş ameliyattan sonra 3 ay denicez olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebek olacak allah yardımcımız olsun zor süreçesin zeynep kamildemi smermiyogram verdi
Evet bugün sonuçları aldık rahim filimi temiz çıktı tuplerim açık bütün testlerim iyi ancak eşimin doktoru varikosel olduğunu söyledi ameliyat olmak zorundaymış olursa doğal yoldan eşin hamile kalabilir dedi çünkü sperm sayısı 5 milyonun uzerindeymis ve spermde şekil bozukluğu yokmuş ameliyattan sonra 3 ay denicez olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebek olacak allah yardımcımız olsun zor süreç
Zeynep kamilde bir tane var zaten uzman ürolog Abdullah bey bayada dürüst neden tüp bebek bölümünden giriş yaptınız sende bişey yok basit bir ameliyatla zaten olur bebeğiniz dedi eşimı o ameliyat edecek çünkü hızlı spermi hiç yokmuş varikosel den dolayı yavaş hareketli %97 hızlı hareketli %0Merhaba geçmiş olsun
İnşallah gerek kalmaz hemen gelir bebişiniz. eşiniz hangi Dr gidiyor. biz doğru düzgün bi üroloğ bulamadık...
Zeynep kamilde bir tane var zaten uzman ürolog Abdullah bey bayada dürüst neden tüp bebek bölümünden giriş yaptınız sende bişey yok basit bir ameliyatla zaten olur bebeğiniz dedi eşimı o ameliyat edecek çünkü hızlı spermi hiç yokmuş varikosel den dolayı yavaş hareketli %97 hızlı hareketli %0
Kizlar ozelde nekadara cekiliyo hsg??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?