- 5 Kasım 2021
- 1.279
- 1.304
- 83
- Konu Sahibi Karacatiii
Doktorunuz korunun dediyse vardır bir sebebi. Bana sadece 2 gün korunmamı söylemişti çekildiğim yerdeki o da sancım olabilir diye. Bende çekildiğim ay hamile kaldım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah isteyen ve guzel buyutecek herkese versin rabbimTez zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah
Çok geçmiş olsun bazı durumlarda ultrasonda görünmeyebiliyormusUmarim yoktur ve temizdir de gerek kalmaz tup acmaya falan.benim oyle siskinlik yoktu karinda belli olmuyordu .isin ehli doktor ya da benimki cok sivi biriktigi icin mi bilmiyorun ultrasonda dahi goruyor.ultrasondan sonra tabiki emin olmak icin hsg cektirdi hsgdede hidrosalpink tanisi konuldu.ona gore bi yol izlendi.
Allah bağışlasın darısı bizeMalesef ben kalmadim.bbenim kızların ikiside tüp bebek![]()
Sizin hsg temiz mi cikmisti . Esinizde sıkıntı varmiydi ya da sizde başka bir problemMalesef ben kalmadim.bbenim kızların ikiside tüp bebek![]()
Doktorumla tekrar konuscam bakalım cekilsinde çok heyecanlıyımDoktorunuz korunun dediyse vardır bir sebebi. Bana sadece 2 gün korunmamı söylemişti çekildiğim yerdeki o da sancım olabilir diye. Bende çekildiğim ay hamile kaldım.
Çok geçmiş olsun bazı durumlarda ultrasonda görünmeyebiliyormus
Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah temiz çıkarDoktorumla tekrar konuscam bakalım cekilsinde çok heyecanlıyım
İnsallajhh çok teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olsun, inşallah temiz çıkar![]()
Bende oyleydim burada okuyup korkuya kapilmistim .ama benim gibi cani kiymetli bi insan dayandiysa herkes dayanir.bildigimiz adet sancisiDoktorumla tekrar konuscam bakalım cekilsinde çok heyecanlıyım
16 mayısta çektirdimKaç ay önce çektirdinjz
Ama daha yeni bence bu ay kalırsınız16 mayısta çektirdim
Diğer ay hamile kalacağımi düşünüyorumBende oyleydim burada okuyup korkuya kapilmistim .ama benim gibi cani kiymetli bi insan dayandiysa herkes dayanir.bildigimiz adet sancisihic korkma heyecanda yapma 5 dk suruyor.sonuclarinin guzel olacagini dusun
Amin inşallah benim de hiçbir sıkıntı yok eşimde de bende de klomen e başladınız mı kullandınız mı ben başlamadan önce hsg önerdi doktorumİnşallah görünürde hiçbir sorun yok nasibimizi bekliyoruz inşallah siz de bende kavusurum![]()
Yok bu ay doktorum tatilde yoksa aşılama yaptıracaktım hiçbir sey kullanmıyorumAmin inşallah benim de hiçbir sıkıntı yok eşimde de bende de klomen e başladınız mı kullandınız mı ben başlamadan önce hsg önerdi doktorum
Bende hiçbir ilaç kullanmadim kist yapmasından korktum. Hsgden sonra aşılama istiycemYok bu ay doktorum tatilde yoksa aşılama yaptıracaktım hiçbir sey kullanmıyorum
Hsg de sorun çıkmamıştı. Eşimde tek taraflı varikosel vardı ama asıl sorun bizim labaratuvar ortamında çıktı. Embriyolar gelişim göstermiyor ilerlemiyorduSizin hsg temiz mi cikmisti . Esinizde sıkıntı varmiydi ya da sizde başka bir problem