Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben mayıs 27 çektim halan birşey yokKızlar rahim filmi (hsg) çektirdikten sonra hamile kalan oldu mu ?
Inşallah bu ay güzel haber alırsınız, rahim filminden sonra adet ne zaman oldunuz acabaBen mayıs 27 çektim halan birşey yok
normal siklusunda devam etti 28 günde birInşallah bu ay güzel haber alırsınız, rahim filminden sonra adet ne zaman oldunuz acaba
Cevabınız için teşekkür ederim güzel haberler almanız dilegimlenormal siklusunda devam etti 28 günde bir
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMCevabınız için teşekkür ederim güzel haberler almanız dilegimle
Ben mayıs 27 çektim halan birşey yok
hayır adet düzenime herhangi birşey yapmadı aynı 28 günde bir oldumİyi akşamlar filmi çektirdikten sonra adet tarihinizde adet oldunuz mu yoksa gecikme yaşadınız mı ben kürtaj dan sonra ilk adetimi oldum 30 ekimde adetim bitikten sonra hsg filmi çekildi ama suan adet olmam gerekiyor olmadım normalde 23 günde bir adet oluyorum hamile kalma ihtimalim sıfır adet düzensizliğiniz oldu mu sizinde biraz karışık oldu kusura bakmayın
Bende 3 gün önce çekildim bir tüpüm tıkalı ama doktorum hamile kalabilirsin dedi umutla bekliyorum bu ay inşallah bi mucize olur Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinKızlar rahim filmi (hsg) çektirdikten sonra hamile kalan oldu mu ?