Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba gesmis olsun. Gecen ay cektirdim ve cektirdigim gibi hamile kaldim. Cektirdikten sonra bi kac gun lekelenme oldu. Iliski yasayamadik. Yumutlama ve catlamayla beraber ust uste bi kac gun degerlendirdik. Cok sukur adete 4 gun kala cizgiyi gordumMeraba bu sabah hsg filmi cektırdım. Daha onceden fılmı cektırıp hamıle kalan warmı ?? Hamıle kalmak ıcın ne sıklıkla ilişkiye gırmem gerekıyor yardımcı olursanız sevınırım![]()
Darısı basıma ınsallah. Rabbım benım de kucagımı boş bırakmasın ınsallahMerhaba gesmis olsun. Gecen ay cektirdim ve cektirdigim gibi hamile kaldim. Cektirdikten sonra bi kac gun lekelenme oldu. Iliski yasayamadik. Yumutlama ve catlamayla beraber ust uste bi kac gun degerlendirdik. Cok sukur adete 4 gun kala cizgiyi gordum
Ayyy bende aynı sizin gibiyim yumurtlama çatlamayı görüp değerlendirdik şimdi Zamanın geçmesini bekliyorum test için günü değerlendirdikten sonra sürekli kasıklarımda bi ağrı adet sancısı bi kıpırdanma var sizdede öyle oldumu???Merhaba gesmis olsun. Gecen ay cektirdim ve cektirdigim gibi hamile kaldim. Cektirdikten sonra bi kac gun lekelenme oldu. Iliski yasayamadik. Yumutlama ve catlamayla beraber ust uste bi kac gun degerlendirdik. Cok sukur adete 4 gun kala cizgiyi gordum
Birde benim hsg de çok sncım oldu sizinki nasıldıAyyy bende aynı sizin gibiyim yumurtlama çatlamayı görüp değerlendirdik şimdi Zamanın geçmesini bekliyorum test için günü değerlendirdikten sonra sürekli kasıklarımda bi ağrı adet sancısı bi kıpırdanma var sizdede öyle oldumu???
Ayyy bende aynı sizin gibiyim yumurtlama çatlamayı görüp değerlendirdik şimdi Zamanın geçmesini bekliyorum test için günü değerlendirdikten sonra sürekli kasıklarımda bi ağrı adet sancısı bi kıpırdanma var sizdede öyle oldumu???
Hsg sonrasi bi yarim saat agri yasadim. Ben anestezili cektirdim. Bugun doktora gittim ,doktor da demek ki hafif tikaniklik varmis açılmış hemen hamile kalmissin dediBirde benim hsg de çok sncım oldu sizinki nasıldı
Bende rahim filmi ile hamile kaldım üstelik tek tüpleMeraba bu sabah hsg filmi cektırdım. Daha onceden fılmı cektırıp hamıle kalan warmı ?? Hamıle kalmak ıcın ne sıklıkla ilişkiye gırmem gerekıyor yardımcı olursanız sevınırım![]()
Gercekten cok etkisi oldugunu düşünüyorum . Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinBende rahim filmi ile hamile kaldım üstelik tek tüple
Aldım su an iki buçuk yaşında ve şimdide kendiliğinden hamile kaldım 5 haftalıkGercekten cok etkisi oldugunu düşünüyorum . Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin![]()
Aynı gibi görünüyor durumumuz inş hayırlısı olur sizde sağlıkla alın kucağınıza bebişiniziHsg sonrasi bi yarim saat agri yasadim. Ben anestezili cektirdim. Bugun doktora gittim ,doktor da demek ki hafif tikaniklik varmis açılmış hemen hamile kalmissin dedisizin de oyle olur insallah. Belirti olarak sadece adet belirtisi yasadim yani hafif kasık agrilari, sivilcelerim bile cikti. Galiba adet olucam umidim yok diyodum. Goguslerim hep acır zaten o da ayniydi . Elimde test vardi yapayim dedim pozitif
![]()
Ayy ne guzelAldım su an iki buçuk yaşında ve şimdide kendiliğinden hamile kaldım 5 haftalık![]()
Keseyi gördunmuAyy ne guzelbende suan 5.haftamdayim
Kesti gördüyse foto atsana bı sana zahmet tabi istersen ben kendi kese fotosundan bişey anlamadimAyy ne guzelbende suan 5.haftamdayim
Benım hıc agrım olmadı cok rahat gectıBirde benim hsg de çok sncım oldu sizinki nasıldı
Kesti gördüyse foto atsana bı sana zahmet tabi istersen ben kendi kese fotosundan bişey anlamadim
Evet bugun gordum. Telefondan girdigim icin fotograf yukleyemiyorum maalesefKeseyi gördunmu
Telefondan oluyor amaEvet bugun gordum. Telefondan girdigim icin fotograf yukleyemiyorum maalesef
Tıkalı olup hsg çekirnirken ilacın etkisiyle açılınca çok acı oluyormuş galiba benimki öylediBenım hıc agrım olmadı cok rahat gectı
Benım tuplerde sıkıntı yoktu herhalde ılacı koyduklarında kasıklarıma kadar hıssetmıstım cunku. Sadece rahmın dogustan yarım perdelıymısTıkalı olup hsg çekirnirken ilacın etkisiyle açılınca çok acı oluyormuş galiba benimki öyledi
siz rahim filminden ne kadar zaman sonrra hamile kaldınızHicbir etkisi oldugunu dusunmuyorum sorunsuz rahimler icin.. tup falan tikaliysa belki de, bende etkisi olmadi sahsen