Gebeliğe Hazırlık Hsg filmi çekildikten sonra yapılması gerekenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tup bebek ile hamile kaldim, rahim filmi bende gebeligi kolaylastirici bir etki saglamadi. Tupler acik rahim formu duzgundu. 5-6ay olmustur ustunden geceli
benimde 10 ay oldu tüple açık dendi hala gebelik olmadı bekliyoruz bizde ne zamandır gebelik düşünüyordunuz birde bildiğiniz bir sorun var mı sizde veya eşinizde

Eklentiler

• 20210308_150723.webp
    20210308_150723.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 29
Hicbir etkisi oldugunu dusunmuyorum sorunsuz rahimler icin.. tup falan tikaliysa belki de, bende etkisi olmadi sahsen
Tuplerde cok minik ve hafif yapisiklik varsa doktor bunu fark etmeyebilir hsg nin etkisiyle açılır .yani doktor bize tuplerin açık dedi ama belki oncesinde engel olan bi yapisiklik mevcuttu. Cunku ben 5 6 aydir deniyordum. Tam hsg cekilmemle hamile kalmam bir oldu.oyle bi etkisi oldugunu dusunuyorum

Senin kese çok belli masllah ben kendi görüntünün bir şey anlamadım

Benim kese böyle net görünmüyor ya da ben bir şey anlamadim

Benım tuplerde sıkıntı yoktu herhalde ılacı koyduklarında kasıklarıma kadar hıssetmıstım cunku. Sadece rahmın dogustan yarım perdelıymıs
Aynen benimkide öyleydi yani tarifsiz bir acıydı masada tansiyonum düştü bayılacaktım. Bende perde çıkmadı özellikle sordum doktora

benimde 10 ay oldu tüple açık dendi hala gebelik olmadı bekliyoruz bizde ne zamandır gebelik düşünüyordunuz birde bildiğiniz bir sorun var mı sizde veya eşinizde
Bir sorun yoktu, ama ikinci cocuguma gebe kalmam tam 13 ay surdu. Asilama, yumurta takibi, hsg vs. herseyi yaptim. Son donemlerde yaygin bir sorunmus, ikinci gebeliklerde aciklanamayan infertilite.. Bosa beklemisim, keske en bastan tup bebek yapsaymisim.

Bir sorun yoktu, ama ikinci cocuguma gebe kalmam tam 13 ay surdu. Asilama, yumurta takibi, hsg vs. herseyi yaptim. Son donemlerde yaygin bir sorunmus, ikinci gebeliklerde aciklanamayan infertilite.. Bosa beklemisim, keske en bastan tup bebek yapsaymisim.
Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın evladınızı

Rahim filmi çekildikten sonra iliski yasak dedi mi doktorunuz ? Benim doktorum 2 3 gum sonra görebilirsiniz demisti ama forumda birçok kişi o Ay korunun sakıncalı falan yazmış.

Rahim filmi çekildikten sonra iliski yasak dedi mi doktorunuz ? Benim doktorum 2 3 gum sonra görebilirsiniz demisti ama forumda birçok kişi o Ay korunun sakıncalı falan yazmış.
Evet bende ozellikle sordum. Lekelenme bitince iliski serbest dedi doktor

rahim filmi sonrası ilişki ne sıklıkla oldu kzlar tecrubeli biri var mı? nasıl değerlendirmeliyim.. bi gün arayla mı

Merhaba gesmis olsun. Gecen ay cektirdim ve cektirdigim gibi hamile kaldim. Cektirdikten sonra bi kac gun lekelenme oldu. Iliski yasayamadik. Yumutlama ve catlamayla beraber ust uste bi kac gun degerlendirdik. Cok sukur adete 4 gun kala cizgiyi gordum
Merhaba pco vs gibi herhangi bir rahatsizliginiz varmı peki nekadardir gebe kalamiyordunuz

Back
X