merhaba canım. hsg çekilmişsin ve şükür temiz çıkmış. bende 9,5ay önce çekilmiştm sana yazacaktım ama açıkçası korkuturum die vazgeçmiştim,şuan çekildiğine göre sıkıntı yok:) yani korkutmk derken yanlış anlaşılmasn herkesin ağrı eşiği farklı. bende çekilmeden önce kızların yazdıklarını okuyup kendimi çok korkutmuştum ama bebiş için mecbur katlanıcaktım.ogün gelene kafarda kendime çok sıkıntı yaptım, doktora ağrım çok olurmu die sorunca çekildiğin zaman belli olur şimdi ne desem yalan olur dedi.herhalde o da korkutmk istemedi:) 2gün önce antibiyotik kullanmaya başladım.çekileceği günde çok tedirgin gittim ama belli edermiyim:)1saat öncesinde ağrıkesici iğne yaptılr ve içeri öyle aldılr.ben zaten o aleti görünce bi hoş oldum:) bi taraftanda hemşire beni oyalamaya başladı ama yermiyim.kendimi nekadar kasmasamda yinede ilaç verilirkn ağrım çok oldu ama gıkım çıkmadı.birde hakikaten çok kısa sürüyo dayanılmayack gibi değil. okadar insan normal doğum yapıyo onlar kadarda olamıyacakmıyz dimi.sonrasında hafif kanamam oldu ve tansiyonum çok düştü ama ertesi güne hiçbişeyciğinz kalmıyo.bide benim sağ tüpüm kapalı çıkmiştı

arabaya binince sessizden bi ağlama tutttu beni sadece bebeğim olmayackmı acaba benim die düşünüyodum. 3,5ay sonrada tüpbebek yaptık veee sonuç Allahıma nekadar şükretsem azdr şuan 6aylık yakışıklı oğluşuma hamileyim:) kusura bakmayın kızlar baya uzun oldu ama paylaşmk istedim.neyapalım bebişlerimz için mecbur fedakarlık yapıcaz. zahmet olmadan Rahmet olmaz, hakikatende öyle.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasn, tüm isteyenleri hayırlı zamanda hayırlı evlatlr nasip eylesin inş.... AMİN