Hsg filmi sonucu ve tüp bebek tedavi

galadriel83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
3
0
41
merhaba sol tüpün tıkalı olması ve uterusun sola deviye olması tüp bebek sürecinde olumsuz bir etki yapar mı ..? Tüp bebek sürecine başlamadan laporoskopi olmam gerekir mi sizce ? Tşkkler

merhaba sol tüpün tıkalı olması ve uterusun sola deviye olması tüp bebek sürecinde olumsuz bir etki yapar mı ..? Tüp bebek sürecine başlamadan laporoskopi olmam gerekir mi sizce ? Tşkkler
merhaba,sola deviye ne demek acaba anlamadım ama diğer tüpünüz açıksa kendiliğinizden hamile kalma şansınız var demektir ama tabiiki kesin değil.ben laparoskopi ameliyatı oldum ve biliyormusunuz boşuna olmuşum,sonradan gezdiğim tüm doktorlar bu ameliyata aslında ihtiyacım olmadığını söyledi ve bu ameliyat yüzünden açık olan iki tüpümde kapanmıştı,doktorunuz mu dedi ameliyat şart diye,sorun ne tam anlamadım?

Doktorum bu şekildede hamile kalabileceğimi ancak şansımın düşük olduğunu söyledi ancak laporoskopi uzmanı olan bir doktorda bu ameliyatı olmam gerektiğini söyledi tüp bebek için daha sağlıklı sonuç alınacağını söyledi.hsg filmimde rahmim sola kaymıştı sol tüp tıkalı olduğu için sanırım tam bilmiyorum.siz laporoskopi oldunuz sanırım neden sonuç alamadınız gereksiz bir operasyonmu acaba sizin durumunuz tam olarak neydi

Merhabalar : Rahımın sola dogru deviye olması tüp bebek tedavısıne engel bır durum degıldır. Rahım tup fılmınde tupun hangı bolgeden tıkalı oldugu ve içi sıvı dolu tup olup olmadıgı onemlıdır. İçi sıvı dolu tup varlıgında ( hidrosalpenx) laparoskopı yapılarak saglıksız tupun alınması veya rahımle baglantısının kesılmesı faydalı olucaktır.Rahım- tup fılmınızı paylasır ısenız daha fazla bılgı verebılırız.
Adetlı -adetsız herhangı bır günde 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Bol sans dılerım.

X