Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hyr haftaya kontrolo çağırdıDoktor açıklama yapmadı mı
İşte konuştuk telefonda tüplerin açık olduğunu fakat rahimde çok az çökme olduğunu söylediAma o an sorsan açıklama yapmak zorunda
Anladım cnm hiç merak etme olacağı varsa her koşulda olur sen içini ferah tutİşte konuştuk telefonda tüplerin açık olduğunu fakat rahimde çok az çökme olduğunu söyledi
İnşallah ama 1.5 yıldır deniyoruz zaten ama olmadı malesefAnladım cnm hiç merak etme olacağı varsa her koşulda olur sen içini ferah tut
Bütün degerlerine baktırdın mı insülin direncine prolaktine falanİnşallah ama 1.5 yıldır deniyoruz zaten ama olmadı malesef
Prolaktin Yüksekti hap kullanıyorumBütün degerlerine baktırdın mı insülin direncine prolaktine falan
İyi o zmn olur inşallah hiç tedavi görmedin mi Yani klomen falan kullanmadın mıProlaktin Yüksekti hap kullanıyorum
Yok hayır canım klomen fln kullanmadımİyi o zmn olur inşallah hiç tedavi görmedin mi Yani klomen falan kullanmadın mı
Anladım cnm olur inşallahYok hayır canım klomen fln kullanmadım
Bende rahim filmi çektirdiğimde üstte basık çıkmıştı ama bana çeken doktor bu filmi görenler rahminin basık olduğunu söyleyebilirler hiç endişelenme bu gebeliğe engel değildir demişti ki gerçekten engel değilmiş ben şuan hamileyimBugün hsg filmi çekindim ve doktorm rahmimin üstünde hafif çökme var dedi yani bu gebeliğe engel mi oluyor anlamadım hiç bişi