- 3 Temmuz 2021
- 12
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi GamzeliHilal
HSG filmi ücretlerinden haberi olan var mııı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlette çekiyorlar mı canım ben bilmiyordum4 sene önce 500-750 lira arasıydı fiyatlar şimdi bilmiyorum ama neden devlette çektirmiyorsunuz
Anladım canım teşekkür ederimGeçen sene Aralık'ta 2000 TL ye çekildim.
5 sene önce 500 TL
Çekiyorlar ben devlette çektirdim acı ağrı olmadıDevlette çekiyorlar mı canım ben bilmiyordum
Hmm anladım canım araştırayım bakalım. Doktordan randevu alıp mı söyliycez HSG çekilmek istiyorum diye?Çekiyorlar ben devlette çektirdim acı ağrı olmadı
AynenHmm anladım canım araştırayım bakalım. Doktordan randevu alıp mı söyliycez HSG çekilmek istiyorum diye?
Geçen yaz 1000 tl verdim anesteziliye.
Ben çok tedaviler gördüm. Histereskopi oldum ondan sonra hamile kaldım.HSG filminden sonra gebelik kaç ay sonra oldu senin canım
8 9 ay sonra sanırımBen çok tedaviler gördüm. Histereskopi oldum ondan sonra hamile kaldım.
Çok teşekkür ederim canım. Darısı olmayanlara inşallah8 9 ay sonra sanırım
InşallahÇok teşekkür ederim canım. Darısı olmayanlara inşallah![]()
Devlette çektirmek istesek şartlar ne bilgi verebilir misin acaba direk çekerler mi yoksa tahlil falan yaparlar mı4 sene önce 500-750 lira arasıydı fiyatlar şimdi bilmiyorum ama neden devlette çektirmiyorsunuz
İle göre değişiyor canm bu. Hangi ilde isen özel olan bütün hastaneleri ara bilgi al ben öyle yaptım. Perşembe 1200 olacağım. Baya pahalı en düşük 1200 en fazla 2750 sanrmHSG filmi ücretlerinden haberi olan var mııı